آمادگی حزب الله عراق برای همکاری با سوریه

پنج‌شنبه 7 خرداد 1394
17:30
آمادگی حزب الله عراق برای همکاری با سوریه گردان های حزب الله عراق اعلام کرد که با سوریه برای مبارزه با داعش همکاری خواهد کرد .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "جعفر الحسینی" سخنگوی گردان های حزب الله روز پنجشنبه اعلام کرد: اگر مقاومت عراق در پاکسازی مناطق از تروریست ها به مرزهای این کشور با سوریه برسد ، با دولت دمشق در مبارزه با داعش همکاری و هماهنگی خواهد کرد .
الحسینی در مصاحبه ای تلویزیونی گفت : همکاری گردان های حزب الله عراق با سوریه در مبارزه با داعش پیروزی هایی را برای این دو کشور به همراه خواهد داشت.
سخنگوی گردان های حزب الله عراق خاطرنشان کرد: قطعاً باید با سوریه همکاری امنیتی وجود داشته باشد و گردان های حزب الله عراق برای تکمیل عملیات خود باید با سوریه همکاری کند .
الحسینی از پاکسازی چند منطقه در استان صلاح الدین خبر داد و افزود : مقاومت عراق حومه شهر مقدس سامرا و مناطق الدور ، العلم ، البوعجیل ، حمرین ، القادسیه ، شمال تکریت و محدوده پل الفتحه را پاکسازی کرده است و عملیات پاکسازی استان صلاح الدین به درخواست دولت بغداد فعلاً متوقف شده است. 

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله: محاصره دریایی عربستان، نتیجه امتناع ریاض از پاسخ به خواسته‌های یمن بود


وزیر کشور عازم پاکستان شد


آیا شمارش معکوس برای رژیم سعودی و حامیانش آغاز شده است؟


کشورهایی که همراه اقدامات تجاوزکارانه آمریکا بودند، در عبور از تنگه هرمز به مشکل می‌خورند


سپاه پاسداران: با قدرت، حکمت و اقتدار «درسی فراموش‌نشدنی» به آمریکای جنایتکار می‌دهیم


محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نشست بریکس


برنهام نخست‌وزیر انگلیس شد


یمن محاصره دریایی عربستان را آغاز کرد


معادله جدید یمن برای «فلج کردن بنادر عربستان سعودی»


هشدار وزاری خارجه مصر و عربستان درباره پیامدهای تنش‌ در منطقه برای اقتصاد جهانی