العبادی: وعده کشورها زیاد است، و کمکها بسیار کم

سه شنبه 12 خرداد 1394
18:59
العبادی: وعده کشورها زیاد است، و کمکها بسیار کم نخست وزیر عراق جامعه بین الملل را به تحرک عملی برای حمایت از عراق در نبرد با گروه تروریستی داعش دعوت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "حیدر العبادی" نخست وزیر عراق در نشست ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش درپاریس پایتخت فرانسه، گفت: بسیاری از کشورها به عراق وعده حمایت داده اند، اما فقط مقادیر کمی از این حمایت ها را شاهد بوده ایم.

وی افزود که کشورها باید در برابر خطر گروه تروریستی داعش هوشیار باشند و همه با هم با این گروه نبرد کنند.

نخست وزیر عراق جامعه بین الملل را به تحرک عملی در زمینه حمایت از عراق در نبرد با گروه های تروریستی دعوت کرد و از شرکای عراق خواست که حمایت های خود از این  کشور را افزایش دهند زیرا تروریست ها از همه کشورها عازم عراق شده اند.

العبادی گفت: ما خواستار جلوگیری از اعزام تروریستها به عراق شدیم، ولی فقط شاهد کند شدن این روند بودیم.

وی تأکید کرد که داعش نفت عراق را صادر می کند و این مساله موجب می شود که ریخته شدن خون عراقی ها ادامه داشته باشد.

العبادی به تلاش های دولت عراق در زمینه تغییرات سیاسی از طریق وضع اصولی برای عراقی باثبات و دارای امنیت و برخوردار از سطح معیشتی مناسب و برخوردار بودن از خدمات و افزایش تولید نفت و گاز و نیز اجرای اصلاحات سیاسی و اداری اشاره کرد.
العبادی امروز برای شرکت در نشست ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش وارد پاریس پایتخت فرانسه شد.

وی قبل از ترک بغداد به مقصد پاریس در نطقی تلویزیونی گفت که تلاش های بین المللی در زمینه جلوگیری از عزیمت تروریست ها به عراق با شکست مواجه شده است و حرکت تروریست ها به این کشور متوقف نشده و کاهش هم نیافته است.

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت