پیشروی نیروهای حزب الله لبنان در عرسال

چهارشنبه 13 خرداد 1394
20:35
پیشروی نیروهای حزب الله لبنان در عرسال العالم - مجاهدان مقاومت اسلامی ضمن پیشروی در بلندی های عرسال واقع در سلسله جبال شرقی لبنان تعدادی از تروریست های جبهه النصره را کشته و زخمی کردند.

به گزارش پایگاه خبری العالم مجاهدان حزب الله لبنان امروز چهارشنبه، بلندی های مجر الحمرا و شمیس الحمرا در شمال تپه های نحله تحت کنترل گرفتند و ضمن درگیری با ترویست های جبهه النصره تعدادی از آنها را از پا در آوردند.

نیروهای حزب الله بر بلندی های مراد غازی و حرف وادی الهوا در تپه های عرسال در سلسله جبال شرقی لبنان سیطره پیدا کردند و به سمت کوه راهبردی الزاورب در جنوب وادی الخیل در حال پیشروی هستند.

نشریه السفیر نیز اعلام کرد که ارتش سوریه و حزب الله لبنان در تپه های فلیطا در منطقه قلمون پیشروی کرده و تعدادی از عناصر تروریست را کشته و زخمی کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش


واکنش پکن به اعمال تحریم‌های اروپا علیه شرکت‌های چینی


تجاوز آمریکا به ایران و پیامد آن برای هند/ توقف اعزام کشتی‌های جدید به خلیج فارس


آلمان به دنبال پایان جنگ علیه ایران/ محوریت دیپلماسی عربی پس از شکست استراتژی واشنگتن


عبور ۳۱ فروند کشتی با هماهنگی نیروی دریایی سپاه از تنگه هرمز


امروز در کنگره آمریکا/ رای‌گیری برای الزام ترامپ به خروج از جنگ علیه ایران


رهبر شهید انقلاب به عنوان «شهید شاخص سال» معرفی شد


دولت از تقویت نیرو‌های مسلح حمایت می‌کند


روسیه: تصمیم درباره غنی سازی تنها با ایران است


بقائی: اروپا باید از تجربه نازیسم عبرت بگیرد