بسیج مردمی عراق 8 هزارکیلومتر را از داعش پاکسازی کرد

پنج‌شنبه 14 خرداد 1394
09:55
بسیج مردمی عراق 8 هزارکیلومتر را از داعش پاکسازی کرد نیروهای بسیج مردمی از پاکسازی 8 هزار کیلومتر مربع از اراضی تحت سیطره گروه تروریستی داعش در استان های صلاح الدین والانبار خبر دادند.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، بسیج مردمی عراق اعلام کرد: این نیرو در جنوب غربی استان صلاح الدین و شمال الانبار حدود 8 هزار کیلومتر مربع از خاک عراق را از تروریست ها پاکسازی کرده است.

از سوی دیگر، نیروهای مشترک عراقی از کشته و زخمی شدن تعدادی از تروریست های داعش در جریان انهدام قایق هایشان در رود ثرثار خبر دادند.

در شهرک الحویجه در جنوب کرکوک نیز بر اثر حمله خمپاره ای بسیج مردمی به انبارهای سلاح و مهمات تروریست های داعش، ده ها تن از آنان کشته و زخمی شدند.

نیروی هوایی عراق نیز با بمباران کاروانی از تروریست ها که در حال ورود از سوریه به مرزهای غربی عراق بود، شمار زیادی از آنان را کشت.

0% ...

آخرین اخبار

ایران: کریدور امن هرمز به آیمو اعلام شد/آمریکا ناقض تفاهم خاتمه جنگ است


انهدام یک پهپاد آمریکایی با آتش نیروی هوایی ارتش در بندرعباس


حمله عربستان به فرودگاه بین المللی صنعا/ وزارت خارجه یمن: ریاض هزینه سنگینی خواهد پرداخت/ ایران محاصره یمن را شکست+ فیلم


پاسخ کوبنده ایران به حملات آمریکا با هدف قرار دادن پایگاه‌های آن در منطقه + فیلم


وزیر خارجه فرانسه: تشدید تنش با ایران به زیان همگان است/ لزوم بازگشت به تفاهم


پکن: تردد آزاد و ایمن از تنگه هرمز به نفع تمامی طرف‌هاست


سلطه آمریکا بر لبنان؛ از مداخله نظامی تا تلاش برای مهندسی ساختار قدرت در این کشور


جهان در هزارتوی ایران


دیدار وزرای نفت و انرژی ایران و روسیه


کمترین حجم تردد در شاهراه انرژی جهان