لوپن: آمریکا، دوست و هم‌پیمان فرانسه نیست

چهارشنبه 3 تير 1394
18:42
لوپن: آمریکا، دوست و هم‌پیمان فرانسه نیست رسوایی جاسوسی واشنگتن از مکالمات سردمداران فرانسوی، واکنش های شدیدی را در محافل سیاسی فرانسه در پی داشته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رئیس "جبهه ملی" فرانسه در نخستین واکنش خود به اقدام واشنگتن، تاکید کرد که آمریکا، دوست یا هم‌پیمان فرانسه نیست.

مارین لوپن در باره جاسوسی آمریکایی ها گفت: از این که فرانسوی ها در قبال این اقدام واکنش مناسب نشان ندهند، نگران هستم و از دولت فرانسه می خواهم که مسامحه و برخورد "لطیف" با آمریکا را پایان دهد.

رئیس جبهه ملی فرانسه، عملیات جاسوسی آمریکایی ها را "بسیار خطرناک" توصیف کرد و آن را تهدیدی مستقیم علیه حاکمیت، امنیت و استقلال فرانسه دانست.

لوپن تاکید کرد که به کارگیری این قبیل روشها از سوی آمریکا باید پایان یابد و سارکوزی و هولاند رؤسای جمهور پیشین و کنونی فرانسه باید درک کنند که آمریکا، هم‌پیمان یا دوست فرانسه نیست.

0% ...

آخرین اخبار

ریابکوف: حق ایران برای انرژی صلح آمیز هسته‌ای سلب‌نشدنی است


سفر بی‌نتیجه و پرحاشیه ترامپ به چین سوژه طنز رسانه های آمریکا


رئیس‌جمهور چین در دیدار با پوتین: جنگ در منطقه غرب آسیا پاید پایان یابد


سنای آمریکا بالاخره دست وپا زدن های نابخردانه ترامپ را محدود کرد


هشدار عراقچی به دشمن صهیوآمریکائی برای بازگشت به تجاوز علیه ایران


ایران: آمریکا با داده های مغرضانه و دروغ خود از شورای امنیت سوء استفاده می کند


مرشایمر: ایران روش‌های مقابله با آمریکا را آموخته است/از سرگیری حمله دستاوردی ندارد


وزیر خارجه آمریکا به هند سفر می کند


ادعای ونس: در مذاکرات با ایران «پیشرفت زیادی» حاصل شده است


هلاکت یک فرمانده صهیونیست در حمله حزب الله لبنان