لوپن: آمریکا، دوست و هم‌پیمان فرانسه نیست

چهارشنبه 3 تير 1394
18:42
لوپن: آمریکا، دوست و هم‌پیمان فرانسه نیست رسوایی جاسوسی واشنگتن از مکالمات سردمداران فرانسوی، واکنش های شدیدی را در محافل سیاسی فرانسه در پی داشته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رئیس "جبهه ملی" فرانسه در نخستین واکنش خود به اقدام واشنگتن، تاکید کرد که آمریکا، دوست یا هم‌پیمان فرانسه نیست.

مارین لوپن در باره جاسوسی آمریکایی ها گفت: از این که فرانسوی ها در قبال این اقدام واکنش مناسب نشان ندهند، نگران هستم و از دولت فرانسه می خواهم که مسامحه و برخورد "لطیف" با آمریکا را پایان دهد.

رئیس جبهه ملی فرانسه، عملیات جاسوسی آمریکایی ها را "بسیار خطرناک" توصیف کرد و آن را تهدیدی مستقیم علیه حاکمیت، امنیت و استقلال فرانسه دانست.

لوپن تاکید کرد که به کارگیری این قبیل روشها از سوی آمریکا باید پایان یابد و سارکوزی و هولاند رؤسای جمهور پیشین و کنونی فرانسه باید درک کنند که آمریکا، هم‌پیمان یا دوست فرانسه نیست.

0% ...

آخرین اخبار

در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم


سفیر ایران در دهلی نو: برخی کشتی‌های هندی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


بازداشت گردشگر انگلیسی در دبی به اتهام فیلمبرداری از حملات موشکی ایران


موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴/ تهاجم نیروی دریایی سپاه به پایگاه تروریست های آمریکایی در منطقه


سایه تهاجم به خاک ایران بر سر زنجیره غذایی آمریکا


 نقاط آسیب پذیر اقتصاد آمریکا در جنگ با ایران


ضربه پیش‌دستانه وزارت اطلاعات به مزدوران دشمن در سه استان