افزایش شمارشهدای حمله جدید عربستان به یمن

پنج‌شنبه 4 تير 1394
14:45
افزایش شمارشهدای حمله جدید عربستان به یمن خبرنگار العالم از افزایش قربانیان حملات سعودی به دو منطقه برکان و عرابه در منطقه رازح در استان صعده به 9 شهید و 5 مجروح خبر داد.

خبرنگار شبکه خبری العالم در یمن به نقل از منابع یمنی گزارش داد که متجاوزان سعودی سه بار به منطقه دماج و شش بار به خانه های شهروندان در منطقه بنی معاذ و بازار العند در استان صعده یمن حمله کردند.

در استان حجه نیز جنگنده های سعودی به بیمارستان عمومی شهر حرض حمله کردند و منطقه المجبر را هدف قرار دادند که در اثر آن، یک خودروی باربری متعلق به یکی از شهروندان آتش گرفت و آسیب هایی به یک هتل وارد آمد.

این حملات جزیره بکلان و جزیره زمهر در این استان را نیز شامل شد.

انهدام تانک و یک خودروی نظامی سعودی

در پاسخ به این تجاوزگری ها، نیروهای یمنی مواضع و جنگ افزارهای عربستان را در دو استان جیزان و عسیر در جنوب عربستان را هدف حمله قرار دادند.

نیروهای یمنی یک تانک و یک خودرو را در پایگاه نظامی جیزان منهدم کردند و مناطقی از ظهران را با 36 موشک گراد و گلوله های توپ هدف قرار دادند.

0% ...

آخرین اخبار

ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و استفاده از فسفر سفید


تیم مذاکره کننده آمریکایی اسلام آباد را ترک کرد


پزشکیان انتخاب رئیس جمهور جدید عراق را تبریک گفت


روایت سخنگوی وزارت خارجه ایران از مذاکرات اسلام آباد


وزیر خارجه پاکستان: به نقش آفرینی برای کمک به صلح ادامه می دهیم


پایان مذاکرات اسلام آباد / زیاده خواهی آمریکا مانع از دستیابی به چارچوب مشترک و توافق شد


تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم