واکنش لبنانی های رسوا شده توسط ویکی لیکس!

جمعه 5 تير 1394
10:36
واکنش لبنانی های رسوا شده توسط ویکی لیکس! العالم - موسسه ها و افراد لبنانی که نام آنان در فهرست دریافت کنندگان کمک مالی از عربستان در اسناد ویکی لیکس منتشر شده است ، از عربستان طلب غرامت می کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، روزنامه الاخبار لبنان فاش کرد : موسسه ها و اشخاصی که اخیرا بر اساس اسناد ویکی لیکس مشخص شد از عربستان کمکهای مالی دریافت کرده اند به ویژه آن دسته از کسانی که در لبنان بسر می برند، هم اکنون از خود رژیم سعودی می خواهند به آنها غرامت دهد زیرا وزارت خارجه سعودی به تعهدات خود مبنی بر محرمانه ماندن اطلاعات مربوط به آنها عمل نکرده است.

ابراهیم امین در سرمقاله روزنامه الاخبار ضمن اعلام این مطلب از افراد یاد شده به عنوان "گدا" یاد کرد.

وی افزود: نکته خنده دار اینکه یکی از موسسه هایی که بر اساس اسناد ویکی لیکس از رژیم سعودی کمک مالی دریافت کرده ، مدعی شد ، مبلغی را که دریافت کرده بسیار کمتر از آن چیزی است که در اسناد ویکی لیکس به آن اشاره شده است و به همین دلیل از ریاض می خواهد تا باقیمانده کمک یاد شده را پرداخت کند.

ابراهیم امین قول داد: اسناد ویکی لیکس که تا کنون کمتر از 70 هزار سند از مجموع بیش از نیم میلیون سند برملا شده را منتشر کرده است، در آینده رسوایی های جدیدی به همراه خواهند داشت.

وی تاکید کرد: منتظر باشید ما هنوز در ابتدای راه هستیم. 

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی