دختر مقام سودانی به داعش پیوست

چهارشنبه 10 تير 1394
17:03
دختر مقام سودانی به داعش پیوست یک منبع دیپلماتیک، از سفر دختر سخنگوی رسمی و مدیر امور عربی وزارت امور خارجه سودان به همراه گروهی از پزشکان سودانی به سوریه، برای پیوستن به گروهک تروریستی داعش خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری العالم، یک منبع دیپلماتیک که خواست نامش فاش نشود، در گفت وگو با سایت العربیه ضمن تایید خبر پیوستن دختر سخنگوی رسمی وزارت خارجه سودان به داعش، گفت: دختر علی صادق سخنگوی وزارت خارجه سودان، چند روز پیش همراه گروهی از پزشکان سودانی از طریق ترکیه، برای ملحق شدن به داعش، عازم سوریه شد.

این منبع افزود: جذب یک گروه از پزشکان سودانی، از جمله دختر سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه سودان به صفوف داعش به بهانه امدادرسانی و کارهای انسان دوستانه صورت گرفته است.

"عبدالحافظ ابراهیم محمد" سفیر سودان در عربستان گفت: سخنگوی وزارت خارجه کشورش به ترکیه سفر کرده است تا امکان بازگرداندن دخترش به سودان را بررسی کند.

به گفته سفیر سودان در عربستان، دختر سخنگوی وزارت خارجه سودان 18 سال دارد و تحصیل در دانشکده پزشکی را رها کرده تا به داعش بپیوندد.

یکی از سایت های متعلق به داعش چند روز پیش از پیوستن 18 پزشک سودانی به این گروهک خبر داد و نوشت: 18 پزشک سودانی تبار از دانشگاه های آمریکا وانگلیس همراه  دختر سخنگوی وزارت امور خارجه سودان به ما ملحق شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: قطار اقتدار ایران در هیچ عرصه‌ای قابل توقف نیست


فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: با هر اشتباه گرفتار خواهید شد


وزیر خارجه عمان: آمریکا و ایران آتش بس را تمدید کنند


فعال سیاسی: جنگ با ایران یک شکست استراتژیک برای واشنگتن بود و پروژه صهیونیستی-آمریکایی را نابود کرد


۸۵۷ مدرسه در جنگ آسیب دیده است


رژیم صهیونیستی، صور لبنان را بمباران کرد


سخنگوی دولت: آرزوی تغییر رژیم را به حاکمیت ایران بر تنگه هرمز تبدیل کردیم


قهرمانی ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی آسیا


بررسی آخرین وضع آتش‌بس در گفتگوی تلفنی پزشکیان و پوتین


تلاش آمریکا برای سواستفاده از آتش بس شکست خورد