مخالفت شیخ الازهر با تکفیر شیعیان

شنبه 13 تير 1394
09:40
مخالفت شیخ الازهر با تکفیر شیعیان شیخ الازهر مصر به کاربردن لفظ توهین آمیز رافضی از سوی وهابیون و مبلغان سلفی تندرو برای شیعیان و محبان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) را تقبیح کرد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از الیوم السابع،"احمد الطیب" شیخ الازهر مصر بر مخالفت خود با استفاده از لفظ توهین آمیز رافضی برای محبان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) تاکید کرد.

الازهر موسسه ای برای فتنه و تفرقه میان مسلمانان نیست

الطیب در سخنانی به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان که از شبکه ماهواره ای مصر پخش می شد، تصریح کرد: هدف ما، جست‌وجوی راه های وحدت امت اسلام و نه تفرقه است. الازهر هیچ گاه موسسه ای برای فتنه یا تفرقه میان مسلمانان نبوده است.

شیخ الازهر افزود: این موسسه در قرن گذشته منادی تفاهم میان اهل سنت و شیعیان و علاقه مند به این وحدت بوده است زیرا آن چه امروز دچار آن شده و آتش آن ما را در برگرفته و رنج می دهد، نتیجه این تفرقه میان شیعیان و اهل سنت است، این مساله باید برای همه شناخته شده باشد.

وی با اشاره به ادعاهایی که علیه شیعیان مطرح می شود، مساله تکفیر شیعیان و محبان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) را از جمله عوامل تنش زا خواند و گفت: تکفیر شیعیان و اصرار بر نامیدن آنها به عنوان روافض، جایز و شایسته نیست.

الطیب تصریح کرد، علمای نگران امت اسلامی از هر دو مذهب باید این شکاف را پر کنند تا شاید مرگ و ویرانگری متوقف شود.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: ایران برای دستیابی به پایان جنگ و تنش‌ها در منطقه آمادگی دارد


تصادف قطار با اتوبوس مدرسه در بلژیک؛ چهار نفرکشته شدند


قدردانی رئیس جمهور از حمایت قرقیزستان از ایران در شورای امنیت


مراسم دعای عرفه در عرفات برگزار شد + عکس


تماس تلفنی روسای جمهور ایران و مصر؛ السیسی بر حمایت از مذاکرات تأکید کرد


نگرانی‌ رژیم صهیونیستی و تشدید تنش‌ سیاسی با نزدیک شدن تفاهم میان آمریکا و ایران


انفجار در نزدیکی سواحل عمان


بازتاب رسانه‌ای گسترده پیام مقام معظم رهبری درباره افول جایگاه آمریکا در منطقه


رقابت چین و آمریکا برای اعزام فضانورد به ماه


ضرورت تداوم رایزنی‌ها و تسریع در اجرای توافقات مشترک در راستای تامین منافع متقابل دو ملت