سیسی: قضیه فلسطین از علل اصلی تروریسم است

سه شنبه 16 تير 1394
12:26
سیسی: قضیه فلسطین از علل اصلی تروریسم است رئیس جمهور مصر قضیه فلسطین را از علل اصلی گسترش تروریسم توصیف کرد و گفت که حل این مسئله یکی از مهمترین دلایل و بهانه های گروههای تروریستی برای عضوگیری را از بین می برد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رئیس جمهور مصر حل و فصل قضیه فلسطین را تقویت کننده صلح و ثبات در منطقه توصیف کرد و گفت: حل این مسئله یکی از مهمترین دلایل و بهانه های گروه های تروریستی برای عضوگیری و تقویت خود را از بین می برد.

علاء یوسف سخنگوی رئیس جمهور مصر نیز در گفت و گو با مطبوعات تصریح کرد: این اظهارات عبدالفتاح سیسی رئیس جمهور مصر در دیدار او با هیاتی از کمیته آمریکایی – یهودی به ریاست استانلی برگمان ایراد شد.

سیسی گفت: حل و فصل قضیه فلسطین بر اساس مراجع بین المللی و طرح صلح عربی باعث ایجاد اوضاع جدیدی می شود و منطقه را از امنیت و ثبات بیشتری برخوردار خواهد کرد.

وی افزود: باید از طریق اعطای تضمین های بین المللی، امید برپایی کشور مستقل به فلسطینی ها داد و مقامات اسرائیل را نیز به برداشتن گامی در راه صلح تشویق کرد.

در همین حال، سامح شکری وزیر خارجه مصر نیز در تایید اظهارات عبدالفتاح سیسی رئیس جمهور این کشور تاکید کرد: برپایی کشور مستقل فلسطینی و برخوردار از حاکمیت بر تمام اراضی فلسطینی باعث کاهش تنش در منطقه می شود.

شکری تاکید کرد که در نشست خود با کمیته آمریکایی - یهودی به طور مفصل قضیه فلسطین و تلاش های صورت گرفته برای از سرگیری مذاکرات صلح بین تشکیلات خودگردان فلسطین واسرائیل براساس مراجع بین المللی را مورد بررسی قرار داده است تا دو طرف به حل دائمی، عادلانه و فراگیر برسند.

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا