تحرکات برای برکناری معاون رییس جمهوری عراق

شنبه 20 تير 1394
22:35
تحرکات برای برکناری معاون رییس جمهوری عراق العالم ـ یک نماینده ائتلاف نیروهای عراقی تاکید کرد که این ائتلاف نشست هایی محرمانه برای برکناری اسامه نجیفی از سمت معاون رییس جمهوری و تعیین جایگزینی برای وی از میان اعضای ائتلاف برگزار می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم و به نوشته القدس العربی "میزر حمادی سلطان" نماینده استان نینوا امروز (شنبه) اعلام کرد که برخی نشست ها و دیدارهای محرمانه در ائتلاف نیروهای عراقی در بغداد و امان برگزار می شود که هدف از آنها کنار زدن اسامه نجیفی است.

وی علت تلاش برای برکناری نجیفی را نحوه تعامل وی با این ائتلاف دانست، ائتلافی که وی را به سمت معاونت رییس جمهوری رساند و این علاوه بر دیدار محرمانه وی از ترکیه بدون اطلاع رهبران ائتلاف از محتوای این دیدار است.

سلطان خاطرنشان کرد که ائتلاف نیروهای عراقی ممکن است جمال کربولی رییس جنبش "حل" و یا احمد جبوری وزیر مشاور در امور استانها را به عنوان جایگزین نجیفی انتخاب کند.

این نماینده عراقی پیش بینی کرد که عملیات جمع آوری امضاهای نمایندگان ائتلاف نیروهای عراقی پس از تعطیلات عید فطر صورت بگیرد تا پس از آن به رییس مجلس نمایندگان ارائه و به رای گیری گذاشته شود.

اسامه نجیفی در دوره قبل پارلمان عراق ریاست مجلس عراق را برعهده داشت ولی در دوره جدید معاون رییس جمهوری عراق که سمتی تشریفاتی است را عهده دار است. چندی پیش سایت ویکی لیکس با انتشار یکی از اسناد سازمان اطلاعات عربستان، همکاری نزدیک اسامه نجیفی با مقام های سعودی برای ضربه زدن به وحدت ملی عراق در مقابل دریافت نیم میلیارد دلار را فاش کرد.

این امر موجب شد که  وزیر خارجه عراق طی سخنانی اعلام کند که کشورش با اسناد ویکلی لیکس درخصوص ارتباط سیاستمداران عراقی با عربستان به طور جدی برخورد خواهد کرد. 

0% ...

آخرین اخبار

ترور ناجوانمردانه یک مأمور پلیس در شهرستان ایرانشهر


برخلاف ادعای غربی‌ها، متن تفاهم‌نامه احتمالی تا این‌لحظه نهایی‌ نشده


حسام زیدان... صدای فلسطین که با بمباران اسرائیلی خاموش شد


قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران