صهیونیستها 2تن ازرهبران حماس را بازداشت کردند

دوشنبه 22 تير 1394
15:08
صهیونیستها 2تن ازرهبران حماس را بازداشت کردند نیروهای رژیم اشغالگر قدس سپیده دم امروز به بخشهای مختلف الخلیل حمله و دو تن از رهبران جنبش مقاومت اسلامی "حماس" و یک جوان فلسطینی را بازداشت کردند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، نیروهای رژیم اشغالگر قدس در حمله به شهر اذنا در غرب الخلیل یکی از رهبران حماس به نام اسماعیل نطاح را بازداشت کردند. نطاح پیشتر از زندانهای رژیم صهیونیستی آزاد شده بود. گفتنی است این رهبر حماس مدتی هم به عنوان زندانی سیاسی در بازداشت امنیتی حکومت خودگردانفلسطین بود.
وی آخرین بار در زندان اریحا به مدت دو هفته دست به اعتصاب غذا زد تا اینکه 10 روز پیش، پس از آنکه حالش رو به وخامت گذاشت آزاد شد.
خبرنگار مرکز اطلاع رسانی فلسطین همچنین خاطرنشان کرد، 6 جیپ نظامی رژیم صهیونیستی با ورود به محله الزراقه در شرق این شهر به منزل یکی از اسرای زندانهای رژیم به نام موسی محمد الحلایقه که به 22 سال حبس محکوم شده است حمله کرده و فرزند 23 ساله وی به نام مجد را بازداشت کردند. 
در مواجهه با این حملات، جوانان فلسطینی، مهاجمان را سنگ باران کردند اما نظامیان رژیم صهیونیستی با شلیک گلوله جنگی و کائوچویی و گاز اشک آور به آنها حمله کردند.
گفتنی است  محله الزراقه بارها مورد حمله نیروهای اشغالگر و نهادهای امنیتی رام الله قرار گرفته است و طی پنج روز گذشته تعدادی از جوانان فلسطینی در این منطقه بازداشت شده اند.
اشغالگران همچنین به روستای حدب الفوار در شرق شهر دورا در استان الخلیل حمله و حسن طبیش را پس از بازرسی منزلش بازداشت کردند.

0% ...

آخرین اخبار

عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو