مقاومت فلسطین برای نبرد آتی آماده می شود

جمعه 19 تير 1394
16:13
مقاومت فلسطین برای نبرد آتی آماده می شود سخنگوی "گروهان های ناصر صلاح الدین" در غزه گفت: مقاومت غزه توانمندی نظامی خود را که پس از جنگ 2014 رژیم صهیونیستی از دست داده بود، بازسازی کرده و قدم های مهمی در زمینه آمادگی برای نبرد آتی برداشته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ابو عطایا" روز جمعه با انتشار بیانیه مشترک گروه های فلسطینی در غزه افزود: پس از گذشت یک سال از جنگ صهیونیستی علیه غزه تاکید می کنیم که مقاومت قدم های بزرگی در زمینه آمادگی برای نبرد آتی برداشته است.
"مرکز اطلاع رسانی فلسطین" به نقل از ابو عطایا گزارش داد: سیاست فرار اسراییل از شروط آرام سازی که به جنگ 51 روزه علیه غزه پایان داد و همچنین درباره بازسازی بی فایده است. 

سخنگوی "گروهان های ناصر صلاح الدین" در غزه ادامه داد: مقاومت فلسطین متحد و شکست ناپذیر است و مردم فلسطین صاحب پیروزی و سوپاپ اطمینان مقاومت هستند.  
ابو عطایا گفت: قدس قبله آزادگان است و در برابر هر گونه تلاش برای یهودی سازی خواهد ایستاد، راه حل آزاد سازی اسرای فلسطینی نیز از طریق استراتژی به اسارت در آوردن نظامیان صهیونیست به عنوان تاکتیک محوری و اصلی مقاومت پی گیری می شود.

0% ...

آخرین اخبار

«ویکتور  اوربان» پس از ۱۶ سال به رقیبش باخت


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با حمله به یک منطقه در جنوب


انگلیس: در طرح ترامپ برای محاصره تنگه هرمز مشارکت نمی‌کنیم


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر و ویتکاف درباره آخرین تحولات خاورمیانه


رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ از طریق متمم ۲۵ قانون اساسی شد


وزیر علوم: رهبر شهیدمان از هر مدعی آریایی‌تر بود


قالیباف: زیر بار هیچ تهدیدی نمی‌رویم


نزدیک‌شدن شناورهای نظامی به تنگه هرمز نقض آتش‌بس است


قالیباف: قطار اقتدار ایران در هیچ عرصه‌ای قابل توقف نیست


فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: با هر اشتباه گرفتار خواهید شد