داعش، کودکان و زنان فلوجه را سپر بلای خود می‌کند

جمعه 26 تير 1394
18:57
داعش، کودکان و زنان فلوجه را سپر بلای خود می‌کند یکی از رؤسای عشایر اعلام کرد که گروه تروریستی داعش، برای جلوگیری از پیشروی نیروهای عراقی در فلوجه، از کودکان و زنان به عنوان سپر انسانی استفاده می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، غسان الغیثاوی، رئیس یکی از عشایر شرکت کننده در نبرد الانبار پنج شنبه شب اظهار داشت: عملیات آزادسازی فلوجه، بر اساس نقشه پیش می رود، در این عملیات، علاوه بر نیروهای امنیتی، بسیج مردمی و عشایر سنی نیز شرکت دارند.

وی تاکید کرد: سازمان تروریستی داعش، بعد از آن که متوجه شد که تحت محاصره قرار گرفته و هیچ راه گریزی ندارد، به منظور جلوگیری از پیشروی نیروهای عراقی، از زنان و کودکان به عنوان سپر انسانی استفاده کرد.

الغیثاوی خاطر نشان کرد: دولت عراق، گذرگاه الفلاحات را برای خروج خانواده ها از فلوجه باز گذاشت اما سازمان داعش، جلوی خروج آن ها را می گیرد.

پیش از این، "یحیی المحمدی" عضو شورای استانداری الانبار، از گشایش گذرگاه الفلاحات توسط فرماندهی عملیات الانبار خبر داده و تاکید کرده بود که این گذرگاه، برای خارج کردن خانواده های آواره از فلوجه، باز گذاشته شده است.

المحمدی نیز بیان کرده بود که عناصر داعش، از خروج خانواده های فلوجه جلوگیری می کنند و می خواهند از آن ها به عنوان سپر انسانی استفاده کنند.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا حمله موشکی ایران به پایگاه‌های خود را تائید کرد


بمباران چادرهای آوارگان فلسطینی در جنوب نوار غزه


تحلیل میدل‌ایست‌مانیتور؛ چرا قطر تعامل با ایران را بر تقابل ترجیح می‌دهد؟


پیام عراقچی خطاب به عون: لبنان را از دست دشمن واقعی خود نجات دهید


2 پایگاه هوایی و تاسیسات مهم باقی مانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا هدف قرار گرفت


حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران