آغاز فعالیت نخستین خطیبان زن در مصر

چهارشنبه 7 مرداد 1394
18:42
آغاز فعالیت نخستین خطیبان زن در مصر برای نخستین بار در تاریخ مصر، چهار زن به طور رسمی فعالیت خود را به عنوان خطیب و سخنران دینی آغاز کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شیخ "احمد عبدالصادق" قائم مقام وزارت اوقاف مصر در استان "الغربیه" (دلتای نیل – شمال)، برای نخستین بار در تاریخ فعالیت این وزارت، چهار زن را به عنوان خطیب و سخنران دینی تعیین کرد.

"سعید مصطفی کامل" استاندار منطقه الغربیه در ملاقات با اعضای "کمیته ارشاد دینی" استان برای بررسی شیوه های دعوت اسلامی و احیای سخنرانی های مذهبی، این خبر را اعلام کرد.   

به نوشته رأی الیوم، این اقدام در چارچوب تلاش وزارت اوقاف به منظور تحقق خواست "عبدالفتاح سیسی" رییس جمهور مصر در ژانویه 2015 است که خواستار احیای سخنرانی های مذهبی شده بود.

سیسی در مراسم میلاد با سعادت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) چنین موضوعی را مطرح کرده بود.

جریان های موسوم به اسلام گرا، با پیشنهاد سیسی مخالفند و آن را تلاشی از سوی وی به منظور هدف قرار دادن هواداران اسلام سیاسی به ویژه پس از سرنگونی "محمد مرسی" رییس جمهور سابق و اخوانی مصر می دانند. 
 

0% ...

آخرین اخبار

حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن


بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید


نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد