هیات انصارالله برای مذاکرات به مسقط رفت

شنبه 17 مرداد 1394
15:04
هیات انصارالله برای مذاکرات به مسقط رفت خبرنگار العالم در یمن گزارش داد: یک هواپیمای عمانی با فرود در فرودگاه صنعا هیاتی از جنبش انصارالله و حزب کنگره ملی را برای شرکت در مذاکرات بررسی توقف حمله به یمن به مسقط منتقل کرد.

به گزارش روز شنبه شبکه خبری العالم، منابع خبری می گویند که هیات انصارالله در این سفر با اسماعیل ولد الشیخ احمد فرستاده ویژه سازمان ملل دریمن، راههای توقف تجاوز به یمن را بررسی خواهد کرد.
قرار است محمد عبدالسلام سخنگوی رسمی انصارالله و حسین العزی رییس اداره روابط خارجی شورای سیاسی آن به علاوه یحیی دوید عضو دبیرخانه حزب کنگره نیز به مذاکره کنندگان بپیوندند.

شهادت 4شهروند یمنی درحمله جدید عربستان سعودی

در همین حال یک منبع امنیتی در یمن از شهادت 4 شهروند و مجروح شدن 5 نفر دیگر در حملات جدید عربستان سعودی به استان صعده خبر داد.

این منبع از شهادت یک مرد به همراه همسرش و زخمی شدن 4 نفر در منطقه رازح و شهادت دو شهروند در حمله به منطقه مرزی باقم و زخمی شدن یک نفر در حمله به خانه شهروندان در منطقه سحار خبر داد و افزود: سعودی ها تصفیه خانه آب را نیز در استان مارب یمن هدف قراردادند.

وی خاطرنشان کرد که تعدادی از شهروندان نیز در حمله به استان حجه، تعز، مارب و البیضا به شهادت رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

رد اتهام‌زنی بی‌مبنای کره‌جنوبی علیه ایران/هشدار سفیر درباره عملیات پرچم دروغین


عبور ۲۳ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه در شبانه روز گذشته


جنگ علیه ایران، پنتاگون را فرسوده و آمادگی ارتش آمریکا را کاهش داده است +فیلم


تاکید تهران و اسلام آباد بر تقویت مناسبات اقتصادی و حمایت از روندهای دیپلماتیک


ایران در آماده‌باش کامل؛ ترامپ در منگنه عقب‌نشینی و فشار داخلی + فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در باره خاتمه جنگ


ترامپ ادعاهای خود را درباره توافق احتمالی با ایران تکرار کرد/ به زودی برای پایان دادن به درگیری به توافق خواهیم رسید/ گاف تازه ترامپ/ ترامپ عمان را هم تهدید کرد


عراقچی با وزیر امور خارجه نیوزلند گفت‌وگو کرد


رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»