مخالفت گروه معارضان خارج نشین سوریه با طرح مسکو

پنج‌شنبه 22 مرداد 1394
21:34
مخالفت گروه معارضان خارج نشین سوریه با طرح مسکو گروه مخالفان خارج نشین سوریه موسوم به "ائتلاف ملی سوریه" با طرح پیشنهادی روسیه برای تشکیل ائتلاف علیه گروه تروریستی داعش که ارتش سوریه نیز عضو آن باشد، مخالفت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "خالد خوجه" رییس ائتلاف ملی سوریه بعد از ملاقات با "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه در مسکو به خبرگزاری اینترفاکس روسیه مدعی شد: رییس جمهور سوریه اساس مشکل فعلی است.

خوجه با تکرار مواضع عربستان علیه سوریه گفت: "اسد هیچ نقشی در آینده سوریه ندارد".

تشکیل ائتلاف جدید علیه گروه تروریستی داعش، طرح پیشنهادی روسیه است که بر مشارکت اساسی ارتش سوریه تاکید دارد.

"ولادیمیر پوتین" رییس جمهور روسیه امکان تشکیل ائتلاف بین المللی جدید شامل ترکیه، عراق و عربستان و ارتش سوریه برای مقابله با داعش را مطرح ساخت. 

لاورف کوشیده است که این طرح را به کشورهای منطقه پیشنهاد دهد و آن را در قطر بررسی کرد.

وزیر امور خارجه روسیه این طرح را با "عادل الجبیر" همتای سعودی خود بررسی کرد اما الجبیر آن را رد کرد و با تکرار مواضع پیشین سعودی علیه سوریه، خواستار کناره گیری بشار اسد شد.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند


پایگاه علی السالم کویت هدف قرار گرفت


وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی