مخالفت گروه معارضان خارج نشین سوریه با طرح مسکو

پنج‌شنبه 22 مرداد 1394
21:34
مخالفت گروه معارضان خارج نشین سوریه با طرح مسکو گروه مخالفان خارج نشین سوریه موسوم به "ائتلاف ملی سوریه" با طرح پیشنهادی روسیه برای تشکیل ائتلاف علیه گروه تروریستی داعش که ارتش سوریه نیز عضو آن باشد، مخالفت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "خالد خوجه" رییس ائتلاف ملی سوریه بعد از ملاقات با "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه در مسکو به خبرگزاری اینترفاکس روسیه مدعی شد: رییس جمهور سوریه اساس مشکل فعلی است.

خوجه با تکرار مواضع عربستان علیه سوریه گفت: "اسد هیچ نقشی در آینده سوریه ندارد".

تشکیل ائتلاف جدید علیه گروه تروریستی داعش، طرح پیشنهادی روسیه است که بر مشارکت اساسی ارتش سوریه تاکید دارد.

"ولادیمیر پوتین" رییس جمهور روسیه امکان تشکیل ائتلاف بین المللی جدید شامل ترکیه، عراق و عربستان و ارتش سوریه برای مقابله با داعش را مطرح ساخت. 

لاورف کوشیده است که این طرح را به کشورهای منطقه پیشنهاد دهد و آن را در قطر بررسی کرد.

وزیر امور خارجه روسیه این طرح را با "عادل الجبیر" همتای سعودی خود بررسی کرد اما الجبیر آن را رد کرد و با تکرار مواضع پیشین سعودی علیه سوریه، خواستار کناره گیری بشار اسد شد.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید استارمر و مکرون بر حفظ آتش‌بس و شمول لبنان در این توافق


برکناری رئیس موساد پس از شکست طرح براندازی در ایران


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


«ویکتور  اوربان» پس از ۱۶ سال به رقیبش باخت


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با حمله به یک منطقه در جنوب


انگلیس: در طرح ترامپ برای محاصره تنگه هرمز مشارکت نمی‌کنیم


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر و ویتکاف درباره آخرین تحولات خاورمیانه


رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ از طریق متمم ۲۵ قانون اساسی شد


وزیر علوم: رهبر شهیدمان از هر مدعی آریایی‌تر بود


قالیباف: زیر بار هیچ تهدیدی نمی‌رویم