اسراییل از بحران پناهجویان ماهی می گیرد

دوشنبه 16 شهريور 1394
15:02
اسراییل از بحران پناهجویان ماهی می گیرد برخی از وزیران کابینه رژیم صهیونیستی درخواست اسحاق هرتزوگ رهبر اپوزیسیون برای پذیرش پناهندگان سوری در اراضی اشغالی فلسطین را رد کردند و گفتند حضور آن ها خطری برای امنیت این رژیم به شمار می رود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از سایت مغربی "هسپرس" یاریو لوین وزیر گردشگری رژیم صهیونیستی گفت: "پیشنهاد رهبر اپوزیسیون برای پذیرش پناهندگان سوری در اسرائیل تنها یک پیشنهاد عوام فریبانه و غیر مسؤولانه است."
وی افزود: "ما باید در رابطه با این موضوع هوشیار باشیم زیرا پناهندگان کشورهای متخاصم ممکن است با طرف‌های متخاصم ارتباط داشته باشند، در نتیجه پذیرش آن ها به منافع ملی آسیب وارد خواهد کرد و توازن جمعیتی را برهم خواهد زد."
"یسرائیل کاتس" وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی هم در واکنش به این موضوع گفت: "پیشنهاد هرتزوگ فاقد حکمت سیاسی و مسؤولیت ملی است."
وی خطاب به هرتزوگ تأکید کرد: "باید پناهندگان سوری را در خانه شخصی خودت پذیرش کنی".
"ایلات شکید" وزیر امور قضایی رژیم اشغالگر هم خاطرنشان کرد: "اسرائیل نمی‌تواند شمار زیادی از پناهندگان را پذیرش کند."
در این حال ائتلاف تحت رهبری هرتزوگ گفت منظور از این درخواست، پذیرش چند صد نفر از پناهجویان بود که بیشتر آن ها از دروزی هایی هستند که جانشان در خطر است.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف‌: کنترل تنگه هرمز در دست ایران است


دبیرکل حزب الله لبنان: میدان نبرد فصل الخطاب است / از حمایت ایران قدردانیم


توصیه ایران به سازمان شانگهای درباره جنگ تروریستی آمریکایی صهیونیستی


اعلام آماده‌باش کامل ارتش یمن


سه مورد نقض توافق آتش بس در جنوب لبنان


آمادگی کامل شهر فرودگاهی امام برای از سرگیری پروازها 


حزب‌الله عراق: تعیین جایزه برای ردیابی رهبران مقاومت اذعان به ناتوانی آمریکا است


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش