قطع خط امدادرسانی به تروریست های سوریه از اردن

دوشنبه 30 شهريور 1394
17:04
قطع خط امدادرسانی به تروریست های سوریه از اردن العالم ـ نیروهای ارتش سوریه امروز دوشنبه یکی از خطوط امدادرسانی تروریست ها را که از خاک اردن آغاز می شود، نزدیک پل روستای صیدا در درعا قطع کردند.

به گزارش خبرنگار العالم در سوریه، یوسف یعقوب الزیتاوی یکی از سرکردگان میدانی عناصر مسلح در درگیریهای ریف درعا کشته شد و این علاوه بر کشته و زخمی شدن شماری از عناصر مسلح و تخریب یک خودروآنها به دست نیروهای ارتش سوریه در تل عنتر(تپه عنتر) است.

ارتش سوریه همچنین بلدوزر عناصر مسلح در شمال شیخ مسکین و 3 خودروی دیگر در منطقه الحمیدیه در ریف درعا را هدف قرار دادند.

خبرنگار العالم درسوریه همچنین گزارش کرد که درگیری هایی میان ارتش سوریه و عناصر مسلح در مناطق کرم الجبل، سلیمان الحلبی در شرق حلب  و اطراف منطقه البریج در ریف شمال شرق حلب روی داد.

تروریست ها هم چندین خمپاره به سمت منطقه الاعظمیه حلب شلیک کردند.

0% ...

آخرین اخبار

حضور رئیس رسانه ملی در مراسم بزرگداشت شهید حسام زیدان خبرنگار شبکه العالم


نامه ویژه پاکستان به رهبر انقلاب تحویل عراقچی شد


میناب تنها یک نمونه از صدها مورد جنایت آمریکا و اسرائیل علیه ایرانیان است


نیروگاه بوشهر با امتیاز ۱۰۰ در جمع ۱۰ نیروگاه برتر اتمی جهان است + فیلم


هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


تشدید تنش‌ها در کشمیر تحت کنترل پاکستان


حمله حزب الله به دومین مقر فرماندهی ارتش رژیم اسرائیل


تاکید عراقچی بر ضرورت ادامه و تقویت همکاری‌های ایران و ونزوئلا


۴۵ شهید و زخمی در حملات شبانه روز گذشته صهیونیست‌ها به لبنان


رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند