نظامیان صهیونیست بالای بام مسجد الاقصی + عکس

دوشنبه 6 مهر 1394
10:58
نظامیان صهیونیست بالای بام مسجد الاقصی + عکس نظامیان رژیم صهیونیستی پس از یورش به مسجد الاقصی، دراقدامی توهین آمیز بالای بام این مکان مقدس رفتند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تصاویری که از یورش روز دوشنبه نظامیان رژیم اشغالگر قدس به مسجد الاقصی منتشر شده، بیانگر آن است که اشغالگران خود را به بالای بام مسجد الاقصی رسانده‌اند.
خبرنگار شبکه العالم روز دوشنبه از قدس اشغالی گزارش داد، نظامیان رژیم صهیونیستی پس از حمله به مسجد الاقصی از طرف دروازه "السلسله" زنان و نیروهای امدادگر را کتک زدند.
منابع فلسطینی نیز از وارد شدن خسارتهایی به مسجد الاقصی پس از یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به این مکان مقدس از دروازه نمازخانه "القبلی" خبر دادند.
نظامیان رژیم صهیونیستی نمازگزاران را در این مکان محاصره کرده اند.
منابع فلسطینی از مجروح شدن 15 نفر در این حملات خبر داده و تأکید کردند که حال یکی از مجروحان وخیم است.
نظامیان رژیم صهیونیستی پس از محاصره مسجد الاقصی، در اقدامی توهین آمیز به شهرک نشینان اجازه دادند وارد محوطه مسجد الاقصی شوند.
خبرنگار العالم تأکید کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی برخی پنجره های مسجد الاقصی و نمازخانه "القبلی" را شکستند.

یورش چندین گروه از شهرک نشینان به داخل محوطه مسجد الاقصی با حمایت نظامیان

 

0% ...

آخرین اخبار

امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد


قدردانی یمن از موضع ایران در جلوگیری از تجاوز آمریکا و حفظ اصل وحدت در منطقه


حکومت بحرین سفر شیعیان این کشور به عراق و ایران را ممنوع کرد


سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران


پاسخ قاطع ایران در برابر شرارت های آمریکا موازنه جدیدی ایجاد کرده است+فیلم