سران آنکارا به دنبال مذاکره با ایران و روسیه

دوشنبه 20 مهر 1394
22:39
سران آنکارا به دنبال مذاکره با ایران و روسیه العالم - "احمد داود اوغلو" نخست وزیر ترکیه گفت که آنکارا با روسیه و ایران برای دستیابی به حل سیاسی بحران سوریه گفت وگو می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در پی شکست های اخیر گروه های تروریستی در سوریه بر اثر حملات هوایی روسیه؛ و گسترش تروریسم در ترکیه که خود از حامیان تروریسم در منطقه است، سران آنکارا درصدد تلاش برای مذاکره با دو قدرت منطقه یعنی ایران و روسیه بر آمده اند. 

پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی "روسیا الیوم" طی مطلبی در این زمینه نوشت: نخست وزیر ترکیه در گفت وگو با شبکه تلویزیونی "ان تی وی" ترکیه گفته است که آنکارا به دنبال مذاکره با مسکو و تهران درباره سوریه می باشد، اما در عین حال ترکیه موضعی سیاسی که به دولت سوریه مشروعیت ببخشد را هرگز اتخاذ نمی کند.

داود اوغلو همچنین ادعا کرده است که حملات هوایی روسیه در "ادلب" و "حلب" باعث سرازیر شدن موج جدید آوارگان سوریه به ترکیه خواهد شد. 

وی در عین حال تصریح کرد: ترکیه حق دفاع از خود را دارد و هرگز در این زمینه تردید نخواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

علی باقری: تنگه هرمز نمی‌تواند منشاء ناامنی برای ایران باشد


سپاه: منطقه جز با محو رژیم صهیونی روی آرامش نمی‌بیند


رئیس جمهوری مستعفی یمن در ریاض درگذشت


بازتاب شهادت حسام زیدان خبرنگار سابق شبکه خبری العالم در حمله رژیم صهیونیستی در رسانه‌ها


بیانیه معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما در پی شهادت خبرنگار شبکه العالم


پیام تسلیت شبکه خبری العالم به مناسبت شهادت خبرنگار این شبکه در لبنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت سالروز افتتاح اولین دوره مجلس


فرمانده پدافند هوایی شمال کشور: ۱۷ پایگاه نظامی منطقه ای آمریکا در جنگ، موشکباران شد


قاب خاطرات؛ خاطره حسام زیدان خبرنگار شهید العالم از حضور شهید سلیمانی در عملیات آزادسازی البوکمال سوریه


وزارت خارجه: اقدام آمریکا در نقض چندین‌باره آتش‌بس محکوم است/ محکوم کردن لفاظی‌های تهدیدآمیز مقامات آمریکایی علیه عمان