نگرانی صهیونیستها از عملیات هوایی روسیه در سوریه

چهارشنبه 29 مهر 1394
12:46
نگرانی صهیونیستها از عملیات هوایی روسیه در سوریه یک ژنرال صهیونیست به بررسی فرصت ها و تهدیدات ناشی از دخالت روسیه در سوریه برای رژیم صهیونیستی پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از پایگاه " رأی الیوم " درتحقیق جدیدی که مرکز مطالعات امنیت ملی به ریاست ژنرال " عاموس یدلین" فرمانده سابق مرکز اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی (امان) آنرا منتشر کرده است، " عاموس یدلین " فرصت ها و تهدیدهای دخالت روسیه در سوریه را برای رژیم اشغالگر اسرائیل و سناریوهای دخالت روسیه در سوریه را برای رژیم اسرائیل و نتایج و پیامدهای آنرا تشریح کرد.

این ژنرال صهیونیست درعین حال بر لزوم براندازی نظام سوریه و درنتیجه تضعیف هم پیمانان وی به عنوان تهدید عمده برای اسرائیل درعرصه سوریه تاکید کرد.

" رأی الیوم " درگزارش خود آورده است که ورود روسیه به عرصه سوریه تحولی در ساختار پیچیده سوریه و در خاورمیانه به شمار می رود.

دراین تحقیق آمده است که دخالت روسیه در سوریه، ضرورتاً به مقابله روس ها با گروه داعش محدود نمی شود، بلکه این تحول، دارای آثار و پیامدهایی در رویکرد روسیه در سوریه و نیز تاثیراتی بر منطقه و رژیم اسرائیل است.

يدلين گفت که دخالت روسیه با هدف بازگرداندن ثبات به سوریه از طریق حفظ دولت سوریه و  خدشه دار کردن وجهه داعش و کاهش تهدیدات تروریست ها برای روسیه است.

به موجب این تحقیق، باقی ماندن دولت بشار اسد در قدرت ، به تقویت حضور حزب الله و ایران در سوریه به ویژه در جولان منجر شده است.

 درادامه این گزارش آمده است که اگر درگذشته این امید وجود داشت که دولت سوریه درنتیجه جنگ و بدون دخالت اسرائیل سرنگون شود، اکنون دخالت روسیه این فرصت را از بین برده است.

یدلین اذعان کرد که گروه تروریستی داعش هیچ خطری برای رژیم اسرائیل ندارد.

وی افزود که داعش دراین برهه زمانی ، از اسرائیل دور بوده است و تهدیدی راهبردی برای این رژیم به شمار نمی رود، و درمقابل حزب الله که توانایی و امکانات پیشرفته دارد ، می تواند مواضع این رژیم را در هر نقطه از اراضی اشغالی با موشک های دوربرد هدف قرار دهد.

بر اساس این تحقیق ، باقی ماندن بشار اسد درقدرت ، بر اساس سناریوهای مطرح شده ، رژیم اسرائیل را در وضعیت راهبردی ضعیف قرار خواهد داد.

درپایان این گزارش آمده است که دخالت روسیه برای اسرائیل دو فرصت ایجاد کرده است ، یکی ، تقویت همکاری اسرائیل با کشورهای سنی در منطقه ودرصدر آن عربستان و ترکیه با همکاری و رهبری آمریکا ، دوم ، درصورت موفق نبودن ائتلاف غربی ضد بشار اسد و داعش ، اسرائیل باید ضمن توافق همکاری با روسیه برای اجرای سناریوی " روسیه بدون اسد " تلاش کند.

0% ...

آخرین اخبار

با پیگیری سفارت ایران در ابوظبی؛ ۵۵ ماهیگیر ایرانی بازداشت‌شده در امارات آزاد شدند


با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود


گزارش العالم از مراسم تشییع شهدای جنوب لبنان به رغم تهدیدات اشغالگران+فیلم


تاکید بر هم‌افزایی رسانه‌ای و حمایت قاطع ارتش از سپاه در دیدار سخنگویان این نهادهای نظامی


نگرانی عمیق پکن از جنگ‌افروزی جدید ترامپ در تنگه هرمز


اتحادیه اروپا ۹۰۰ میلیون یورو برای بازسازی نوار غزه اختصاص داد


چین نمایندگان اروپایی را احضار کرد/ انتقاد از استانداردهای دوگانه غرب در حقوق بین‌الملل


تهران و اسلام‌آباد بر تقویت همکاری‌های فرهنگی، اقتصادی و مردمی تأکید کردند


محکومیت اقدام انگلیس در برچسب زنی به نیروهای مدافع ایران اسلامی


تعیین اعضای هیأت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی/ روسا ابقا شدند


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی