بر فراز فرودگاه بن گوریون؛

خلبان اسپانیایی: به فلسطین خوش آمدید

جمعه 8 آبان 1394
08:59
خلبان اسپانیایی: به فلسطین خوش آمدید خلبان خطوط هوایی اسپانیا (ایبریا) هنگام فرود هواپیمایش در فرودگاه "بن گوریون" به مسافران اعلام کرد: "به فلسطین خوش آمدید".

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رسانه های رژیم اسرائیل اعلام کردند: این حادثه وقتی رخ داد که پرواز شماره 3316 وابسته به شرکت هواپیمایی ایبریا روز چهارشنبه 28 اکتبر جاری به فرودگاه بن گوریون در تل آویو نزدیک می شد.

یکی از مسافران صهیونیست به نام "لیور" در گفتگو با کانال دوم تلوزیون رژیم اسرائیل گفت: "ما شوکه شده بودیم. نمی دانم چرا خلبان چنین چیزی را اعلام کرد".

او افزود: خلبان این جملات را به زبان انگلیسی تکرار نکرد و کار خلبان عمدی بود.

مسافران صهیونیست گفتند: این خلبان پس از اعلام جملات به زبان اسپانیایی، بدون اینکه اشاره ای به اسم فلسطین یا رژیم اسرائیل کند، به زبان انگلیسی اعلام کرد که هواپیما فرود می آید.

یک مسافر صهیونیست در شکایت خود به شرکت ایبریا گفت که به او و خانواده اش توهین شده است و این کار اصلا قابل قبول نیست.

سخنگوی شرکت ایبریا در گفتگو با شبکه "بی بی سی" انگلیس از بازجویی کادر پرواز خبر داد و گفت: این شرکت تحقیقات خود را درباره این موضوع شروع کرده است.

این سخنگو افزود: هدف شرکت این است که مسافران را فارغ از هر ملیت و نژاد و دینی که دارند، به سلامت به مقصد برساند.

0% ...

آخرین اخبار

آموزش نیروهای جدایی طلب سومالی لند در تل آویو


حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است


کره شمالی آزمایش موشکی مبتنی بر هوش مصنوعی انجام داد


آژیر خطر در شمال سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


حزب‌الله با ۳۲ عملیات موشکی و پهپادی مواضع ارتش صهیونیستی را هدف قرار داد


دیدار باقری و مشاور امنیت ملی عراق در مسکو با تأکید بر نقش مقاومت در ایجاد ثبات در منطقه


عبور ۲۵ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه


رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است