خوشحالی اردوغان، نفرت از "توییتر" را از یادش بُرد!

دوشنبه 11 آبان 1394
22:14
خوشحالی اردوغان، نفرت از رئیس جمهوری ترکیه نتوانست خوشحالی خود را از پیروزی حزبش (عدالت و توسعه) در انتخابات پارلمانی ترکیه مخفی کند و با نوشتن مطالبی در توییتر خود، خوشحالی‌اش را اظهار کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، " رجب طیب اردوغان " رئیس جمهوری ترکیه که به ترس از تکنولوژی معروف است و پیشتر خواهان "نابودی" توییتر شده بود، پس از پیروزی حزب عدالت و توسعه در انتخابات پارلمانی روز یکشنبه، نوشت: "می خواهم این پیروزی را به همه احزابی که در انتخابات روز اول نوامبر شرکت کردند، و نیز به همه شهروندانی که با شرکت درانتخابات و رای گیری، اراده ملی خود را نشان دادند، تبریک بگویم".

اردوغان در مطلبی دیگر نوشت: به حزب عدالت و توسعه که به تنهایی قدرت را دراختیار دارد، و نیز به برادرم "احمد داوود اوغلو" رئیس حزب عدالت و توسعه و نخست وزیر نیز این پیروزی را تبریک بگویم.

اردوغان در گذشته، ناخرسندی خود را از شبکه های اجتماعی اعلام کرده بود و حتی قبل از انتخابات محلی که مارس 2014 برگزار شد، متعهد شده بود که توییتر را نابود خواهد کرد.

رئیس جمهوری ترکیه ماه اوت 2014 ، شبکه های اجتماعی را به "چاقویی در دست قاتل" تشبیه کرده و گفته بود که تمایلی به گذاشتن مطلب در این شبکه ها ندارد. در ادامه دولت ترکیه چند روز قبل از انتخابات مارس 2014 ، پایگاه های توییتر و یوتیوب را به علت استفاده از نوارهای صوتی که اردوغان و اطرافیان را در ارتباط با رسوایی فساد محکوم می کرد، مسدود کرده بود.

اردوغان اولین نوشته خود در توییتر را فوریه سال گذشته و در روز ملی مبارزه با دخانیات به ثبت رساند و در آن، استفاده از دخانیات را محکوم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ذوالقدر: شلیک‌های مداوم تا تسلیم کامل دشمن ادامه دارد


گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شد


حادثه دریایی در دریای عمان


«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن


آلمان ناوهای جنگی خود را از تنگه هرمز دور کرد


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و البوسعیدی


تجمع گسترده مردم الحدیده در محکومیت حمله عربستان+ فیلم


پیمان جبلی برای درگذشت اکبری عبدی پیام داد


اوضاع بر اثر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به چند روستا ناآرام است+ فیلم


گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه