کشته شدن یکی از اعضای ارشد مقاومت جنوب یمن

سه شنبه 26 آبان 1394
14:21
کشته شدن یکی از اعضای ارشد مقاومت جنوب یمن یکی از اعضای ارشد (مقاومت جنوب) امروز به ضرب گلوله افراد مسلح ناشناس در استان عدن کشته شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از "یمنی پرس" منابع بومی یمنی تاکید کرد که دو موتورسوار مسلح ناشناس با تیراندازی به "اکرم شنب" وی را در شهر انماء در استان عدن به قتل رسانده و پا به فرار گذاشتند.

"اکرم شنب" از رهبران مقاومت جنوب و از اهالی منطقه نجوی مکاوی در فرمانداری المنصوره است.

با توجه به این که امنیت شهر عدن از کنترل خارج شده است، زمینه مساعد برای این گونه عملیات تروریستی فراهم شده است.

26

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


تهران پیش‌نویس قانون راهبردی  تنگه هرمز را ارائه کرد


اطلاعات نادرست رسانه‌های اسرائیلی درباره کمک های ارسالی غزه


واکنش تمسخرآمیز عراقچی به ادعای ترامپ بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته است


هشدار درباره فروپاشی قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی در تحلیل جدید روزنامه معاریو


واکنش تهران به فشار واشنگتن بر کشورها برای توقف همکاری با دیوان کیفری بین‌المللی