دعوت حماس برای جمعۀ خشم در فلسطین

پنج‌شنبه 12 آذر 1394
22:00
دعوت حماس برای جمعۀ خشم در فلسطین جنبش مقاومت اسلامی "حماس" از مردم فلسطین دعوت کرد که روز جمعه برای ابراز خشم خود به اشغالگران راهپیمایی کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جنبش حماس در بیانیه خود اقدام نیروهای صهیونیستی طی دو روز گذشته در تخریب خانه شهید ابراهیم العکاری و اسیر راغب علیوی را محکوم کرد، و هشدار داد که نیروهای صهیونیستی و شهرک نشینان باید منتظر واکنش های شدید مقاومت باشند.
حماس از عموم مردم مقاوم فلسطین خواست در مواجهه ای که جوانان مقاومت بعد از نماز جمعه در نقاط تماس شهرها و روستاهای مختلف کرانه باختری به راه خواهند انداخت، به طور گسترده مشارکت کنند.
حماس تاکید کرد که اشغالگران باید در انتظار موج جدیدی از عملیات قهرمانانه که پاسخ جوانان انتفاضه به تخریب خانه دو چهره مقاومت و نشانگر وفاداری به خون شهدا و ادامه مسیر آنها خواهد بود باشند.
هدف از این راهپیمایی، علاوه بر اعتراض به تخریب منزل دو تن از نیروهای مقاومت، فشار آوردن به مقامات صهیونیستی برای تحویل اجساد شهدا به خانواده هایشان است.

0% ...

آخرین اخبار

امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد


قدردانی یمن از موضع ایران در جلوگیری از تجاوز آمریکا و حفظ اصل وحدت در منطقه


حکومت بحرین سفر شیعیان این کشور به عراق و ایران را ممنوع کرد


سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران


پاسخ قاطع ایران در برابر شرارت های آمریکا موازنه جدیدی ایجاد کرده است+فیلم