چالش زائران بحرینی اربعین حسینی هنگام بازگشت

يکشنبه 15 آذر 1394
11:15
چالش زائران بحرینی اربعین حسینی هنگام بازگشت العالم - شمار زیادی از زائران بحرینی اربعین حسینی (ع) از مشکلات و تدابیر شدید امنیتی اتخاذ شده از سوی مقام های کشورشان در پل ملک فهد ابراز ناخرسندی کردند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، زائران بحرینی که برای شرکت در مراسم اربعین امام حسین علیه السلام به عراق سفر کرده بودند، در بازگشت به کشور خود با تدابیر شدید امنیتی روبرو شده و نسبت به رفتارهای نامعقول نیروهای امنیتی ابراز ناخرسندی کردند.

در همین خصوص روزنامه الوسط، شکایت شمار زیادی از زائران و تعمد مقام های بحرینی و اذیت زائران را پوشش داد. نیروهای بحرینی به هنگام بازگشت زائران با اتخاذ تدابیر شدید امنیتی، بازرسی و بررسی غیر معمول مدارک شناسایی، ورود آنان را به کشور با تاخیر و چالش مواجه کردند.

زائران افزودند: هنوز شمار زیادی زائر در پل ملک فهد در انتظار پایان یافتن این اقدام های و امور اداری هستند.

پل ملک فهد برروی خلیج فارس ساخته شده و مجمع الجزایر بحرین را به عربستان متصل می کند.

برخی از شهروندان این اقدام ها را بخشی از سیاست ستم مذهبی و طائفی مقام ه ای بحرینی در حق بخش اصلی مردم بحرین و ایجاد محدودیت در انجام فرایض و شعائر مذهبی می دانند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است


ابتکارات دیپلماتیک برای کاهش تنش در منطقه؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و بایراموف


گروسی بار دیگر درخواست بازدید از تأسیسات آسیب‌دیده ایران را تکرار کرد


اذعان رسانه‌های رژیم صهیونیستی به زخمی شدن سه نظامی در جنوب لبنان


نگرانی تاج از کارشکنی آمریکا برای فوتبال ایران


سپاه: دشمن باید با فوریت حملات خود به مردم لبنان را متوقف کند