بیماری وحشتناک؛ ارمغان داعش برای کودکان سوری +عکس

سه شنبه 17 آذر 1394
20:32
بیماری وحشتناک؛ ارمغان داعش برای کودکان سوری +عکس وضعیت نامناسب بهداشتی و درمانی و رها شدن اجساد قربانیان در مناطق تحت تصرف گروه تروریستی داعش در سوریه ،باعث شیوع بیماری پوستی و گوارشی "لیشمانیا" شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رییس جمعیت هلال احمر مناطق کُردنشین شمال سوریه، اعلام کرد: عامل اصلی شیوع سریع بیماری لیشمانیا این است که داعش اجساد قربانیان خود را در کوچه و خیابان رها می کند.
 به گفته دلکش عیسی، بیماری لیشمانیا از طریق اجساد رها شده در کوچه و خیابان منتقل می شود. نیروهای کُرد سوریه که با داعش می جنگند، خاطرنشان می کنند که بیماری لیشمانیا تا قبل از سیطره داعش بر استان رقه برای مردم این استان ناشناخته بود و با ظهور این گروه تروریستی شایع شده است.
یکی از فعالان سوری تصریح کرد که بیماری لیشمانیا کُشنده نیست ولی زخم های وحشتناکی در پوست ایجاد می کند و علت شیوع آن را باید در درگیری های چند ساله در سوریه به خصوص در مناطقی همچون تل حمیس، هون و قوشه جستجو کرد.
دکتر ویلیام شاونر در مصاحبه با روسیا الیوم گفت: احتمال شیوع بیماری لیشمانیا در مناطقی که شاهد درگیری های شدید و تردد زیاد مردم است، بسیار زیاد است. به گفته وی، این بیماری از طریق نیش پشۀ آلوده به ویروس منتقل می شود و تنها راه جلوگیری از آن، اجتناب از گزیده شدن توسط این پشه هاست. دوره درمان بیماری طولانی است و گاه بیش از یک سال به طول می انجامد.
گزارش ها حاکی است که اولین مورد ابتلا به بیماری لیشمانیا در ماه سپتامبر 2013  ثبت شد و تعداد مبتلایان تا نیمه سال 2014 به 500 مورد رسید.

کودک مبتلا به لیشمانیا

 

 

0% ...

آخرین اخبار

تهران پیش‌نویس قانون راهبردی  تنگه هرمز را ارائه کرد


اطلاعات نادرست رسانه‌های اسرائیلی درباره کمک های ارسالی غزه


واکنش تمسخرآمیز عراقچی به ادعای ترامپ بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته است


هشدار درباره فروپاشی قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی در تحلیل جدید روزنامه معاریو


واکنش تهران به فشار واشنگتن بر کشورها برای توقف همکاری با دیوان کیفری بین‌المللی


سایه سنگین بدعهدی صهیونیست ها بر سر میز ششمین دور مذاکره موسوم به توافق‌نامه چارچوب


چاک شومر: در حال پرداخت بهای شکست مطلق ترامپ در جنگ با ایران هستیم +ویدئو


اطلاعیه دولت: زمان برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید به ۲۸ تیر موکول شد


واکنش حماس به طرحی خطرناک برای بلعیدن کرانه باختری


یمن یک پهپاد پیشرفته متعلق به عربستان را سرنگون کرد