آتش بس در یمن از امروز برقرار می شود

سه شنبه 24 آذر 1394
10:10
آتش بس در یمن از امروز برقرار می شود آتش بس در یمن امروز سه شنبه ( 15 دسامبر) از ساعت 12 ظهر به وقت صنعاء پایتخت این کشور آغاز می شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ائتلاف متجاوزان به کشور یمن به سرکردگی عربستان دیروز (دوشنبه) در بیانیه ای خاطرنشان کرد که عبدربه منصور هادی (رئیس جمهوری مستعفی یمن) با ارسال نامه ای به سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان اعلام کرد که دولت انتصابی اش با آغاز آتش بس 7 روزه از 15 دسامبر تا 21 دسامبر (24 تا 30 آذر ماه) همزمان با آغاز مذاکرات ژنو موافقت کرده است.
خبرگزاری عربستان(واس) به نقل از بیانیه ائتلاف گزارش داد: آتش بس در صورت پایبندی طرف مقابل (انصارالله) تمدید خواهد شد.
بیانیه ائتلاف حاکی است که عبدربه از بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد خواسته است که تضمین های لازم را از طرف مقابل (گروه های انقلابی یمن و انصارالله) برای نقض نکردن آتش بس بگیرد تا نیروهای ائتلاف مجبور به آغاز مجدد درگیری ها نشوند. 
در این بیانیه آمده است: فرماندهی نیروهای ائتلاف با درخواست عبدربه موافقت کرده است و از ساعت 12 ظهر امروز به وقت صنعاء مقارن با ساعت 00 : 09 به وقت گرینویچ ، در یمن آتش بس اعلام می کند اما حق واکنش به نقض آتش بس را برای خود محفوظ می داند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


نیویورک‌تایمز: ایران میراث کارتر را نابود کرد و حالا نوبت ترامپ است


هر تجاوز آمریکا با پاسخ قاطع ایران روبه‌رو می‌شود


جنگ اقتصادی آمریکا؛ اعمال تحریم علیه ۷ فرد و نهاد به بهانه ارتباط با ایران


نخستین ماهواره راداری ایران رونمایی می‌شود/تزریق منظومه ماهواره‌ای به مدار


بقایی: حمله آمریکا به جنوب کشور مصداق تجاوز و کاملا غیرقانونی است


فضل‌الله: حاکمیت لبنان مطالبه مردم جنوب را ناکام گذاشت


کرملین: اوضاع خلیج‌فارس رو به وخامت است/ جهان نمی‌تواند نگران نباشد