ژنرال روس: پاسخ ما ممکن است هسته‌ای باشد

دوشنبه 30 آذر 1394
18:48
ژنرال روس: پاسخ ما ممکن است هسته‌ای باشد العالم ـ نیروهای هوا فضای روسیه تمام تلاش خود را بر توسعه نیروهای ضربت و تقویت دفاع فضایی برای تضمین یک واکنش سریع به هرگونه حملات؛ از جمله واکنشی با استفاده از نیروهای هسته‌ای راهبردی متمرکز می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ژنرال پاول کوراچنکو رئیس ستاد مشترک و معاون فرمانده نیروهای هوافضای روسیه دوشنبه در یک همایش علمی فنی در مسکو تصریح کرد: یکی از اولویتهای ما، توسعه ماهواره های وابسته به دفاع فضایی در مدار از لحاظ تعداد و کیفیت است.

به نوشته روسیا الیوم، این ژنرال روس ابراز امیدواری کرد که طرحهای توسعه نیروها و تحقق اهداف تعیین شده در این زمینه با آغاز سال 2021 اجرایی گردد. وی اظهار داشت که توانمندیهای سامانه جاسوسی و هشدار، دریافت اخطارهایی درباره هرگونه حمله هوایی و فضایی را تضمین خواهد کرد تا تصمیم لازم درباره نحوه واکنش از جمله واکنشی مبنی بر استفاده از نیروهای هسته ای راهبردی اتخاذ گردد.

کوراچنکو گفت که برخورداری روسیه از دفاع هوافضا، دشمنان را از هرگونه تجاوزگری بازخواهد داشت؛ اما بدون اینگونه سامانه دفاعی فعال، از شکست در جنگ گریزی نخواهد بود. تضمین دفاع فعال مستلزم اتخاذ تدابیر دفاعی و تهاجمی است. فرماندهی نیروهای هوافضا برای بهبود سامانه مدیریت نیروهای ضربت تلاش می کند در حالی که پیشتر نیروهای دفاعی توسعه یافته تر از نیروهای ضربت بودند. 

وی خاطرنشان کرد که تقویت توانمندیهای هوافضای روسیه به گونه ای که وارد کردن خسارتهای سنگین به نیروهای مهاجم را تضمین کند، مساله ای است که به ثبات راهبردی کمک می کند.

این ژنرال اظهار داشت که تحلیل گرایشهای توسعه سلاح در جهان نشان می دهد که ماهیت خطرات هوافضای فراروی روسیه و نیز سطح آنها  با آغاز سال 2025 به صورت ریشه ای تغییر خواهد کرد.

 

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ بقائی به نخست‌وزیر آلبانی: برای درک و شعور مردم خودتان احترام قائل باشید


واشنگتن‌پست: ترامپ در بن‌بست راهبردی فزاینده گرفتار شده است


توقف جنگ در منطقه منوط به پایان عملیات نظامی در غزه است


رسانه های عبری: ایران توانست معادله منطقه ای جدید ایجاد کند


اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


سازمان ملل: آمریکا فورا تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کند


هو شدن رئیس جمهور آمریکا در نیویورک


ایروانی: تبادل نظرات برای رسیدن به متن نهایی با آمریکا ادامه دارد


زمین‌لرزه شدید هرمزگان را لرزاند


لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم