اعتبار پنج میلیارد دلاری روسیه به ایران در سال 2016

سه شنبه 1 دی 1394
17:25
اعتبار پنج میلیارد دلاری روسیه به ایران در سال 2016 وزیر صنایع و بازرگانی روسیه اعلام کرد این کشور در سال جدید میلادی، اعتبار مالی به ارزش پنج میلیارد دلار را برای ایران تأمین خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "روسیا الیوم"، دنیس مانتوروف وزیر صنایع و بازرگانی روسیه گفت در صورت پایان یافتن تشریفات مربوطه طی چهار ماهه نخست سال 2016، این کشور وام پنج میلیارد دلاری به ایران اعطا خواهد کرد.

دنیس مانتوروف، وزیر صنایع و بازرگانی روسیه که در تهران به سر می برد از احتمال اعطای اعتبار دولتی به ارزش پنج میلیارد دلار به ایران در پایان چهار ماهه اول سال میلادی آینده (۲۰۱۶) خبر داد و گفت: اگر کلیه تشریفات در چهار ماهه نخست سال ۲۰۱۶ انجام شود، احتمالا این وام دولتی در سال آینده به ایران واگذار خواهد شد.

این اعتبار به پروژه های راه آهن و ساخت نیروگاههای برق با مشارکت شرکت های روسی تخصیص خواهد یافت.
مانتوروف افزود: بانک تجارت خارجی روسیه "VTB" نیز احتمالا وامی به ارزش دو میلیارد دلار برای خرید تجهیزات و دستگاههای مورد نیاز از شرکت های روسی به ایران اعطا خواهد کرد.
یادآور می شود در جریان سفر ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به ایران در آذر گذشته، توافق اولیه ای درباره اعطای یک وام پنج میلیارد دلاری از سوی روسیه به ایران، انجام گرفته بود.

0% ...

آخرین اخبار

پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


نماز وداع رهبر شهید در جوار امام رئوف(ع)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی


قدردانی پزشکیان از مردم، ملت عراق و همراهی جهانی در تشییع رهبر شهید


کارشناس نظامی: دکترین نظامی ایران پس از جنگ گذشته اساساً تغییر کرده است +فیلم


گزارش خبرنگار العالم از بزرگداشت رهبر شهید در فرانسه