حملۀ بی‌سابقۀ خطیب سوری به اردن و عربستان

چهارشنبه 9 دی 1394
12:25
حملۀ بی‌سابقۀ خطیب سوری به اردن و عربستان اوضاع نامناسب آوارگان سوری مقیم اردن صدای اعتراض پیش نماز و خطیب اردوگاه زعتری را درآورد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از رسانه های اردنی و سوری، خطیب جمعه نمازخانه اردوگاه آوارگان زعتری در شمال غربی اردن از دولت این کشور به علت رسیدگی نکردن به امور آوارگان سوری انتقاد کرد و گفت که زندگی آوارگان در این اردوگاه بسیار سخت و دشوار است.
بر اساس این گزارش، نام این خطیب نمازخانه اردوگاه زعتری فاش نشده است، و دولت اردن درپی شناسایی و محاکمه وی است.

این خطیب آواره سوری، گفت: ما آوارگان سوری در این بیابان خشک گرفتار شده ایم و چیزهایی به گوش ما می رسد که نباید بشنویم.

وی افزود: همه دست از کمک کردن به ما برداشته اند؛ ای آل سعود ! که چاه های نفتی دارید و گنج های زمین را به دست گرفته اید ، چرا سوری ها و فلسطینی ها را به حال خودشان رها کرده اید؟ ننگ بر شما حکام عربستان و همه حکام عرب .
پیش نماز اردوگاه زعتری افزود : وضعیت معیشتی آوارگان سوری مقیم اردن نامناسب است .
پیش نماز نمازخانه اردوگاه زعتری خطاب به مسئولان اردن گفت : ننگ بر شما که اینگونه به ما جا و مکان دادید . خداوند شما را به علت اینگونه رفتارها بازخواست خواهد کرد .

آوارگان سوری مقیم اردوگاه زعتری تاکنون چند بار در اعتراض به اوضاع نامناسب اردوگاه تظاهرات کرده اند که نیروهای امنیتی آنها را متفرق کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


دیدار هیئت ایرانی با نخست وزیر پاکستان