واکنش دبیرکل اتحادیه عرب به تیرگی روابط ایران و عربستان

چهارشنبه 16 دی 1394
19:17
واکنش دبیرکل اتحادیه عرب به تیرگی روابط ایران و عربستان دبیرکل اتحادیه عرب تاکید کرد که رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین ذی‌نفع در بحران روابط ایران و عربستان است.

به گزارش پایگاه خبری العالم نبیل العربی در کنفرانس مطبوعاتی در مقر اتحادیه عرب گفت: بدون شک رژیم صهیونیستی بیشترین منفعت را از تیرگی روابط عربستان و ایران می برد، اما بعید است این رژیم در ایجاد اختلاف میان این دو کشور نقش داشته باشد.
وی همچنین مدعی شد که برقراری امنیت در کشورهای عربی نیازمند یک نیروی مشترک عربی است و این نیروی مشترک برای پاسخ دادن به تجاوزهایی که به کشورهای عربی صورت می گیرد، تشکیل خواهد شد.

رژیم عربستان سعودی برای فرافکنی جنایت خود در به شهادت رساندن آیت الله شیخ نمر، به بهانه حملات مشکوک به نمایندگی های دیپلماتیک این کشور در تهران و مشهد، روابط خود با جمهوری اسلامی ایران را به طور کامل قطع کرد.

یک نویسنده سعودی چهارشنبه پیشنهاد کرد که پس از قطع رابطه با ایران، سفارت "اسرائیل" در ریاض بازگشایی شود.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود


طنین فریاد الله اکبر مردم سراسر کشور در لبیک به رهبر انقلاب


سنتکام: هیچ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت نمی‌کنیم


بازگشت قالیباف و هیئت مذاکره‌کنندهٔ ایران از قطر


جنگنده‌های صهیونیستی روستاها و ساختمان‌های مسکونی در نبطیه را هدف قرار دادند


پزشکیان: عید قربان پیام رسای کرامت، آزادگی و نهراسیدن از فرعون‌های زمانه است


اشارهٔ رهبر معظم انقلاب به پیش‌بینی رهبر شهید دربارهٔ پایان عمر رژیم صهیونی + فیلم


قدردانی پزشکیان ازتلاش‌های دیپلماتیک عمان برثبات منطقه


رهبر انقلاب در پیام حج: با سلاح الله اکبر بود که ملّت مسلمان ایران در چهل و هفت سال قبل قیام کرد