ایران عربستان را درثبت سفارش قفل کرد

جمعه 18 دی 1394
22:25
ایران عربستان را درثبت سفارش قفل کرد معاون وزیر صنعت از اجرای مصوبه توقف واردات کالا از عربستان سعودی خبر داد و گفت: به محض ابلاغ مصوبه دولت، ثبت سفارش کالا از مبدا این کشور قفل می شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از مهر،  ولی اله افخمی راد از مصوبه دولت برای ممنوعیت واردات کالا از عربستان خبر داد و گفت: براساس مصوبه روز گذشته هیات دولت، ثبت سفارش کالا از مبدا ورودی عربستان ممنوع خواهد شد و به محض اینکه مصوبه دولت ابلاغ شود، سیستم ثبت سفارش برای کالاهایی که از مبدا عربستان وارد کشور خواهند شد، قفل می شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: هنوز مصوبه دولت به سازمان توسعه تجارت ایران ابلاغ نشده است و به محض ابلاغ، از واردات کالاهایی که از مبدا عربستان ثبت سفارش می شوند، جلوگیری خواهد شدT یعنی از ورود کالاهایی که گواهی مبدا آنها از کشور عربستان است، جلوگیری به عمل خواهد آمد.

وی تصریح کرد: در مورد کالاهایی که در گذشته از عربستان ثبت سفارش شده ولی هنوز وارد کشور نشده اند، براساس مقررات مربوطه رفتار خواهد شد اما از تاریخ ابلاغیه دولت در مورد ممنوعیت ورود کالاها از این کشور، ثبت سفارش صورت نخواهد گرفت.

آمارهای گمرک ایران از تجارت ۱۷۲ میلیون دلاری ایران و عربستان سعودی در ۸ ماهه ابتدای سال جاری حکایت دارد به طوری که از این رقم، ۴۰.۲ میلیون دلار به واردات و ۱۳۲.۲ میلیون دلار به صادرات ایران به این کشور اختصاص دارد.

در پی تحولات سیاسی بین ایران و عربستان در روزهای اخیر، عربستان سعودی روابط دیپلماتیک خود را با ایران قطع کرد.

0% ...

آخرین اخبار

شهادت ۳۴ لبنانی در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر حملات هوایی رژیم صهیونیستی


وزیرخارجه ترکیه: نتانیاهو بعد از ایران به سراغ ترکیه می‌آید


برآورد اولیه 270 میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان


افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست


ایران خواستار غرامت از ۵ کشور منطقه شد


رژیم صهیونیستی سفیر ایتالیا را احضار کرد


تاکید مجدد انگلیس بر گنجاندن لبنان در آتش‌بس بین ایران و آمریکا


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر