ترامپ در فکر ساخت "دیوار بزرگ آمریکا" است!

پنج‌شنبه 1 بهمن 1394
13:01
ترامپ در فکر ساخت نامزد جنجالی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در جدیدترین اظهارات خود، ساخت دیواری بزرگ برای جلوگیری از ورود پناهجویان و آوارگان به این کشور را خواستار شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "دونالد ترامپ" در سخنرانی تبلیغاتی خود در دانشگاه "لیبرتی" با تکرار درخواست خود برای جلوگیری از ورود پناهجویان و مهاجران به آمریکا، این بار با اشاره به دیوار بزرگ چین، گفت: "مردم از من دلیل درخواست برای ساخت دیوار را جویا می شوند، من ماجرای دیوار چین را به آنان یادآوری می‌کنم که 2 هزار سال قبل ساخته شد. چین در آن زمان بلدوزر و دستگاه های حفاری نداشت ولی دیواری به طول 13 هزار مایل ساخت .. منظور من ساخت چنین دیواری است."
ترامپ با انتقاد از عملکرد نظامی و سیاسی آمریکا در جریان جنگ عراق گفت که واشنگتن باید نفت این کشور را تحت کنترل خود می گرفت.
ترامپ همچنین با اشاره به تصاویر و ویدیوهای دستگیری تفنگداران آمریکایی اظهار داشت: "این بدترین صحنه‌ای بود که در زندگی خودم دیدم .. "

0% ...

آخرین اخبار

مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است


بقائی: هیچ بندی از تفاهم‌نامه اجازه ایجاد مسیر موازی در تنگه هرمز را نمی‌داد


امام جمعه بغداد: تشییع میلیونی رهبر شهید انقلاب، نشانه مخالفت با وابستگی به بیگانگان بود


قهرمانی بدون شکست پسران والیبال ایران در آسیا


وزیر خارجه کره شمالی امروز وارد روسیه می‌شود


بلژیک واردات کالا از سرزمین‌های اشغالی فلسطین را ممنوع کرد


از باتلاق دلتای مکونگ تا باتلاق تنگه هرمز


چشم طمع ترامپ به تنگه هرمز و پاسخ دندان‌شکن ابران


یمن در آستانه مرحله‌ای تازه... آیا ساعات پیش رو، تصمیماتی سرنوشت‌ساز به همراه خواهد داشت؟


چگونه طرح تدریجی شهرک‌سازی در شمال کرانه باختری شتاب گرفت؟