واقعیت اوضاع حاکم بر کشور بحرین

جمعه 23 بهمن 1394
19:13
واقعیت اوضاع حاکم بر کشور بحرین العالم - ائتلاف 14 فوریه بحرین اعلام کرد که وضعیت فوق العادۀ اعلام نشده ای در این کشور حاکم است .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایت منامه پست امروز(جمعه) به نقل از ضیاء البدرانی عضو ارشد ائتلاف 14 فوریه بحرین گزارش کرد که هم اکنون وضعیت فوق العادۀ اعلام نشده ای در بحرین حاکم شده و مقام های رژیم آل خلیفه همه روزه بر کنترل ها و سخت گیریهای خود می افزایند.

وی گفت: نظام حاکم آل خلیفه از فعالیت های مردم انقلابی بسیار نگران است و به علت همین نگرانی فزاینده ده ها ایست بازرسی در مناطق مختلف بحرین ایجاد و هزاران مزدور درنقاط مختلف خصوصاً منامه – پایتخت - مستقر کرده است.

البدرانی افزود : مردم بحرین خود را برای مشارکت گسترده در سالگرد انقلاب 14 فوریه 2011 آماده می کنند و می خواهند با برگزاری تظاهرات گسترده در پنجمین سالگرد انقلاب محاصره مناطق و روستاها را بشکنند.

نظام حاکم بحرین برخی از مناطق و روستاها را با موانع بتونی و سیم خاردار محاصره کرده است.

البردانی اعلام کرد: تظاهرات مردمی گسترده موسوم به " نافرمانی مدنی النمر"  از امروز جمعه در سراسر بحرین آغاز شده است.

214-9

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا