اذعان مصر به تروریستی بودن حادثه سقوط هواپیمای روسی

پنج‌شنبه 6 اسفند 1394
12:30
اذعان مصر به تروریستی بودن حادثه سقوط هواپیمای روسی سرانجام رئیس جمهور مصر تروریستی بودن سقوط هواپیمای مسافربری روسیه را پذیرفت .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "عبدالفتاح سیسی" برای اولین بار اذعان کرد که سقوط هواپیمای مسافربری روسیه در شبه جزیره سینا حادثه ای تروریستی بود.
هواپیمای مسافربری A321 روسیه روز 31 اکتبر 2015 از منطقه تفریحی شرم الشیخ شبه جزیره سینای مصر راهی سن پترزبورگ بود که ناگهان سقوط کرد و همه 224 سرنشین آن کشته شدند.
سیسی در اظهاراتی که تلویزیون مصر آن را پخش کرد ، گفت : هدف از سرنگون کردن هواپیمای مسافربری روسیه تیره کردن روابط مسکو و قاهره بود نَه فقط ضربه زدن به صنعت گردشگری مصر .
سیسی افزود: عاملان سقوط هواپیمای روسی درپی منزوی کردن مصر در جهان هستند.
این اولین اذعان رسمی دولت مصر به تروریستی بودن سقوط هواپیمای روسی است، و مقامات روس تاکنون بارها اعلام کرده اند که هواپیما با انفجار بمب سقوط کرد، ولی مقامات مصری می گفتند که هیچ دلیلی برای انفجار بمب در هواپیما وجود ندارد .

214-8
 

0% ...

آخرین اخبار

منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین