روسیه حملات خود در سوریه را یک روز متوقف کرد

شنبه 8 اسفند 1394
20:06
روسیه حملات خود در سوریه را یک روز متوقف کرد وزارت دفاع روسیه از توقف حملات این کشور به مواضع گروه‌های مسلح تروریستی درسوریه در راستای حمایت از آتش بس خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرلشگر "سرگئی کورالنکو" رئیس کمیته اجرای آتش بس در پایگاه حمیمیم، در نشستی خبری در مسکو پایتخت روسیه گفت: در حال حاضرعملیات جنگی را در 34 مرکز متوقف می کنیم.

وی افزود: بر اجرای آتش بس در حماه و دیگر مناطق سوریه، نظارت صورت می گیرد.

کورالنکو همچنین گفت که کمیته ای برای مصالحه طرف های درگیر در سوریه در پایگاه نظامی حمیمیم ایجاد شده است و دراین مرکز، 61 افسر روسی فعالیت دارند که ماموریت اصلی آنان کمک به امضای توافق های ویژه مربوط به آتش بس و آشتی با سرکردگان گروه های مسلح و نیز رساندن کمک های انسان دوستانه به دست شهروندان است.

دراین حال ، وزارت دفاع روسیه از تعلیق حملات هوایی به مواضع گروه های مسلح به مدت یک روز درراستای حمایت از آتش بس درسوریه خبر داد که از نیمه شب 27 فوریه به مرحله اجرا درآمده است.

7-  215

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از آخرین جزییات تجاوزگری رژبم اسراییلی به ضاحیه بیروت/ ۱۳ شهروند شهید و زخمی شدند + فیلم


نتانیاهو به ادامه تخریب روستاهای جنوب لبنان تهدید کرد


نظامیان صهیونیست با یورش به خاک سوریه ۵ جوان سوری را ربودند


اعتراف ترامپ به قدرت ایران؛ مذاکرات بدون عقب‌نشینی تهران ادامه دارد


میناب؛ جایی که خنده قبل از به صدا درآمدن زنگ‌ مدرسه مرد+ فیلم


فعالان تونسی‌ در محکومیت نسل‌کشی و نقض آتش‌بس در غزه تجمع کردند


ژنرال صهیونیست: اسرائیل در دوراهی موجودیتی قرار دارد


ذخایر نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح 22 سال اخیر رسید


فراخوان سخنگوی قسام برای گسترش عملیات‌های ضد صهیونیستی در کرانه باختری


دریادار سیاری: تولید محتوای هوشمندانه، مهمات راهبردی در جنگ نرم است