ادعای معاون پسر قذافی درباره امام موسی صدر

چهارشنبه 12 اسفند 1394
19:23
ادعای معاون پسر قذافی درباره امام موسی صدر یکی از افراد نزدیک به فرزند دیکتاتور معدوم لیبی، مدعی شد که امام موسی صدر به فرمان قذافی کشته شده و جنازه‌اش به دریا افکنده شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه رأی الیوم نوشت: محمد اسماعیل معاون سیف الاسلام قذافی که "دست راست" وی نامیده می شود، اخیرا در گفتگویی که دیروز (سه شنبه) در نیویورک تایمز منتشر شد، ادعا کرده که موسی صدر رهبر شیعیان لبنان پس از درگیری لفظی شدید با معمر قذافی در باره وضعیت آن دورۀ لبنان و نقش مقاومت در آن، به دستور قذافی به قتل رسید و جنازه اش به دریا انداخته شد.

اسماعیل در بخشی از این گفتگوی طولانی تحت عنوان "لیبی پس از قذافی"، در اظهاراتی متناقض، مدعی شده که افراد خانواده قذافی نقشی در قتل موسی صدر نداشتند، اما سران رژیم قذافی او را کشتند.

وی تاکید کرده که "در آن زمان گفتیم که او لیبی را به مقصد ایتالیا ترک کرده. این دروغ بود و او از لیبی خارج نشد؛ بلکه کشته شد و جنازه اش را به دریا انداختند.

اخبار مربوط به شهادت امام موسی صدر و همراهانش تا کنون تأیید نشده و خانواده های آنان همچنان پیگیر سرنوشت سه شخصیت ربوده شده لبنانی هستند.

امام موسی صدر که در خرداد 1307 در قم به دنیا آمد و در دهه 1340 برای رهبری جامعه شیعیان لبنان به این کشور رهسپار شده بود، آخرین بار در ظهر روز 31 اوت 1978 (9 شهریور 1357) در طرابلس پایتخت لیبی و در حالی دیده شد که به همراه شیخ محمد یعقوب و عباس بدرالدین، سوار بر خودروهای تشریفات دولت لیبی، برای ملاقات با قذافی می رفتند.

رژیم سابق لیبی در سناریویی مضحک، مدعی شد که آنها پس از دیدار با قذافی، شامگاه همان شب در پرواز شماره 881 هواپیمایی آلیتالیا، به رم رفته اند!

فردای آن شب، دو نفر از جاسوسان قذافی، چمدان های امام و همراهانش را به هتل هالیدی این شهر رم بردند و به همراه گذرنامه های آنان در اتاقی رها کردند، اما تحقیقات دولت ایتالیا نشان داد که آنان هیچوقت به ایتالیا نیامده بودند و در خاک لیبی ناپدید شدند.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود


طنین فریاد الله اکبر مردم سراسر کشور در لبیک به رهبر انقلاب


سنتکام: هیچ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت نمی‌کنیم


بازگشت قالیباف و هیئت مذاکره‌کنندهٔ ایران از قطر


جنگنده‌های صهیونیستی روستاها و ساختمان‌های مسکونی در نبطیه را هدف قرار دادند


پزشکیان: عید قربان پیام رسای کرامت، آزادگی و نهراسیدن از فرعون‌های زمانه است


اشارهٔ رهبر معظم انقلاب به پیش‌بینی رهبر شهید دربارهٔ پایان عمر رژیم صهیونی + فیلم


قدردانی پزشکیان ازتلاش‌های دیپلماتیک عمان برثبات منطقه


رهبر انقلاب در پیام حج: با سلاح الله اکبر بود که ملّت مسلمان ایران در چهل و هفت سال قبل قیام کرد