تهدید "بسیار نزدیک" آمریکا توسط داعش+فیلم

چهارشنبه 19 اسفند 1394
22:12
العالم - گروه تروریستی داعش در پیام جدید خود آمریکا را به حملات "بسیار نزدیک" مانند حملات پاریس تهدید کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروهک تروریستی داعش در پیامی با عنوان "پیامی از یاران خلیفه به آمریکا" که به زبان انگیسی ضبط و منتشر شده، مردم آمریکا را به عنوان "حامیان صلیب" و کسانی که برای مبارزه با "دولت خلافت" هزینه می کنند، تهدید کرده است.
در این پیام آمده است: "خدا مهاجرت ما را برای آمدن و جنگیدن با شما آسان خواهد کرد و هرکاری کنید ما راهی برای یاری دولت خلافت خواهیم یافت".
داعش در پیام خود با یادآوری حادثۀ پاریس، اعلام کرده که شبیه این حادثه درآینده بسیار نزدیک در آمریکا رخ خواهد داد و این گروهک تهدید کرد: "شما را می کشیم و سر می بریم و می سوزانیم و با تمام توان با شما خواهیم جنگید".

202-201-9 

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: از امروز نیز همچنان کنار هم خواهیم ماند


توصیف تایمز: ترامپ همیشه جا می‌زند


عارف: پیروزی در جنگ 40روزه ثمره مکتب شهید خامنه‌ای است


توصیف «بسیار خوب» فرانسه از توافق آتش‌بس میان ایران و آمریکا


عجب تسلیم بی‌قید و شرطی!


استقبال ریاض از آتش‌بس تهران و واشنگتن


مقام پیشین آمریکا: توقف جنگ با دستاورد راهبردی ایران


رایزنی تلفنی عراقچی و همتای فنلاندی


استقبال اسپانیا از آتش‌بس/بشریت به فاجعه نزدیک شده بود


استقبال اتحادیه اروپا از آتش‌بس و اعلام حمایت از مسیر دیپلماسی