ترامپ: آمریکا باعث پیدایش داعش شد

جمعه 30 بهمن 1394
12:54
ترامپ: آمریکا باعث پیدایش داعش شد نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، این کشور را به دلیل حمله به عراق در سال 2003 و متزلزل کردن اوضاع خاورمیانه، باعث پیدایش داعش دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "دونالد ترامپ" دیروز (پنجشنبه) در همایشی در ایالت کارولینای جنوبی به شبکه سی ان ان گفت: بحرانی شدن اوضاع منطقه خاورمیانه دقیقا از جنگ عراق آغاز شد، و تصمیم واشنگتن برای دخالت در عراق، بدترین تصمیم یک دولت بود.
ترامپ جورج بوش پسر را مسؤول این تصمیم "فاجعه آمیز" دانست و تأکید کرد: این اقدام باعث پیدایش داعش و بروز درگیریهای مسلحانه در لیبی و سوریه و همچنین بحران آوارگان و پناهجویان در اروپا و تشدید خطر تروریسم شد.
وی افزود: هنوز کسی نمی داند که چرا ما در عراق دخالت کردیم؛ هیچگونه سلاح کشتار جمعی در عراق یافته نشد، و هیچکدام از عاملان حملات 11 سپتامبر نیز عراقی نبودند.

8

0% ...

آخرین اخبار

شناسایی و دستگیری ۱۹ مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و کشف ۱۳۷ قبضه سلاح در ۵ استان کشور


کالاس: آتش‌بس با ایران باید به لبنان نیز گسترش یابد


پاسخ موشکی حزب‌الله به تجاوزات رژیم صهیونیستی؛ آژیر خطر در شمال اراضی اشغالی به صدا درآمد


افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی علیه لبنان به ۲۰۳ نفر


سرپرست وزارت دفاع با وزرای دفاع پاکستان و تاجیکستان گفت‌وگو کرد


اسپانیا سفارت خود را در تهران بازگشایی می‌کند


سردار قاآنی: مجازات سخت و پشیمان‌کننده‌ای در انتظار عاملین وحشی‌گری در لبنان است


پیام تقدیر سردار قاآنی خطاب به مجاهدان و دلیر مردان جبهه مقاومت


فرانسه حملات غیرقابل قبول رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد


برگزاری مراسم اربعین رهبر امت تا ساعت ۲۰ امشب ادامه دارد