سازمان عفو بین الملل مطرح کرد:

درخواست ممنوعیت جهانیِ فروش سلاح به عربستان

سه شنبه 3 فروردين 1395
12:00
درخواست ممنوعیت جهانیِ فروش سلاح به عربستان سازمان عفو بین الملل، از آمریکا و انگلیس خواست از دادنِ سلاح هایی که عربستان از آن ها ضد یمن استفاده می کند، خودداری کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سازمان عفو بین الملل، آمریکا و انگلیس را مهم ترین منابع مسلح کردن عربستان به سلاح هایی معرفی کرد که با آن ها فاجعه هایی بی سابقه مرتکب می شود و فاجعه هایی بشری به بار می آورد.

سازمان عفو بین الملل خاطر نشان کرد: زمان آن رسیده است که رهبران جهان از ارجحیت دادن به منافع اقتصادیِ خود دست بکشند.

سازمان عفو بین الملل همچنین از شورای امنیت خواست ممنوعیتی فراگیر و کامل ضد انتقال و فروش سلاح هایی را تصویب کند که از آن ها ضد یمن استفاده می شود.

سازمان عفو بین الملل همچنین تاکید کرد که طی یک سال از تجاوز به بحرین، موارد خطرناک و مهمی از نقض حقوق بشر را در یمن ثبت کرده است که یکی از این موارد، جنایت های جنگی است و علاوه بر آن خسارت های سنگین انسانی را در این مدت، آمارگیری کرده است.

205-8

0% ...

آخرین اخبار

موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود


پربیننده ترین خبرها