غارهای یخی حیرت‌انگیز در دریاچه سوپریور + تصاویر

پنج‌شنبه 19 فروردين 1395
16:29
غارهای یخی حیرت‌انگیز در دریاچه سوپریور + تصاویر العالم - دریاچه سوپریور (به معنی دریاچه برتر) یکی از دریاچه‌های بزرگ واقع در آمریکای شمالی است که در مرز ایالات متحده آمریکا با کانادا قرار گرفته است.

این دریاچه دومین دریاچه آب شیرین جهان از لحاظ سطح می‌باشد. جزایر آپاستل شامل 22 جزیره کوچک و بزرگ داخل دریاچه سوپریور در شمال ویسکانسن واقع شده اند که اخیرا غارهای یخی پنهان در آن کشف شده که باعث حیرت طبیعت شناسان شده است.

موقعیت دریاچه سوپریور از سال ۲۰۰۹ تاکنون طوری نبوده که کاشفان بتوانند با پیاده روی، شگفتی هایی را که می بینید، کشف کنند؛ این غارهای دیدنی شاید تا کمتر از 2 ماه دیگر قابل رویت باشند و ممکن هم است ناگهان با تغییر آب و هوا از دسترس خارج شوند، اما اخیرا به لطف گرداب قطبی و سردی بی سابقه این غارها قابل رویت شده اند.

ماموران دریاچه هر ساعت وضعیت یخ های سطح دریاچه را مانیتور می کنند تا اتفاق بدی برای بازدید کنندگان رخ ندهد.
 

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا