عربستان اختیارات شورای امر به معروف را محدود کرد

پنج‌شنبه 26 فروردين 1395
14:23
عربستان اختیارات شورای امر به معروف را محدود کرد دولت عربستان با وضع قانونی جدید، اختیارات اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر این کشور را محدود کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در این قانون جدید آمده است که اعضای این شورا حق بازداشت یا تعقیب اشخاص یا مطالبه و کنترل اسناد و مدارک آنها را ندارد.

به نوشته "بی بی سی" بر اساس قانون جدید، اعضا این شورا فقط می توانند به محض مشاهده مورد مشکوک، مراتب را به پلیس یا اداره مبارزه با مواد مخدر اطلاع دهند.

در این قانون همچنین از اعضای شورای مذکور خواسته شده است تا فقط با کلام و مدارا، به "ترویج فضایل و منع منکر" بپردازند.

طبق قانون جدید، اعضای این شورا موظف هستند تا در هنگام گفتگو با افراد، کارت شناسایی که روی آن اسم و سمت آنها در شورا و ساعت کاری آنها درج شده است، ارائه دهند. آنها در غیر از ساعت کاری خود حق امر و نهی افراد را ندارند.

برپایه این گزارش، اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر در عربستان به "مطاوعه" معروف هستند. آنها به دلیل ماهیت کارشان در طول سالهای گذشته در عربستان با انتقادات مکرر رو به رو شده اند. آنها فعالیت خود را مبتنی بر شریعت اسلامی می دانند.

گفتنی است اعضای این شورا با گشت زنی در خیابانها و مراکز تجاری، مراقب پوشش زنان و دختران عربستانی هستند تا متناسب با "شئونات جامعه" باشد. همچنین مراقب هستند که تمام مغازه ها و مراکز تجاری در زمان نماز بسته باشند.

افراد این شورا هر کس را که اقدام به شرابخواری یا استعمال مواد مخدر یا سحر و جادو و تردستی کند، بازداشت می کنند.

208

0% ...

آخرین اخبار

پولیتیکو: ترامپ نمی‌داند درگیری با ایران به کجا خواهد انجامید


ارتش اقدام پارلمان انگلیس در «تروریستی» خواندن سپاه را محکوم کرد


توافق تهران و بغداد برای بهبود خدمات و ارتباطات در مسیر اربعین


طلا پایین، نفت بالا؛ نوسان در بازارهای جهانی


تحلیل عطوان از آغاز فروپاشی "اسرائیل" در برخورد با محور مقاومت


تحول در ترانزیت منطقه؛ آغاز عملیات اجرایی کریدور استراتژیک ایران، افغانستان و تاجیکستان


فایننشال تایمز از هزینه‌های سنگین جنگ برای کاخ سفید می‌گوید: ترامپ در باتلاق تقابل با ایران گرفتار شده است


ماهواره «راد ۱» به زودی رونمایی می شود


شهادت 7 نفر از کارکنان پایور و وظیفه نیروی زمینی ارتش در حمله آمریکا


پیام مهم سپاه خطاب به مردم اردن؛ آشیانه جنگنده‌های اف ۱۵، ۱۶ و ۳۵ آمریکا در هم کوبیده شدند