عربستان،مرکز نظارت برآتش‌ بسِ یمن را هدف قرار داد

جمعه 27 فروردين 1395
18:10
عربستان،مرکز نظارت برآتش‌ بسِ یمن را هدف قرار داد آتش بس یمن در پنجمین روز، بار دیگر از سوی ائتلاف متجاوزان به سرکردگی عربستان با حمله به مرکز نظارت بر آتش بس، نقض شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ائتلاف متجاوزان به یمن، در پنجمین روز از آتش بس، این بار مقر کمیته نظارت بر آتش بس را هم زمان با برگزاری نشستِ این کمیته در استان جوف، هدف قرار داد.

در این حمله، شماری زخمی شدند که چند تن از آنان زن بودند.

ناوچه های سعودی ماهیگیران یمنی در استان الحدیده هدف قرار دادند، و مزدوران عربستان سعودی نیز پایگاه های نظامی ارتش یمن و کمیته های مردمی را در مأرب و تعز و لحج هدف قرار دادند.

جنگنده های سعودی پیش از این، با هدف قرار دادنِ جاده ها و پل ها، راه های ارتباطی میان استان ها را قطع کرده بودند و به همین سبب امدادرسانی به مردم، بسیار دشوار شده است؛ اما کمیته های مردمی، که دوشادوش ارتش یمن به دفاع از مردم این کشور همت گماشته بودند، این بار، برای نجات جان مردم از سیل، به مناطق آسیب دیده رفتند.

205-8

 

0% ...

آخرین اخبار

جاکارتا آزادی سرنشینان ناوگان کمک به غزه را خواستار شد


تشکیل کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال در هیئت مقررات‌زدایی


حمله هوایی و توپخانه‌ای به مناطقی از جنوب لبنان


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم؛ خطا کنید کوبنده پاسخ می‌دهیم


سازمان ملل: خواستار اطمینان از رسیدن ایران و آمریکا به توافق هستیم


پزشکیان: ایران با عزت، اقتدار و حفظ حقوق ملت وارد گفت‌ وگو می‌شود


تکرار تهدیدات و زیاده ‌خواهی‌های ترامپ در قبال ایران


تأکید رهبر انصارالله بر تحریم اقتصادی و سیاسی دشمنان امت اسلامی


جزئیات حملات امروز حزب‌الله علیه رژیم صهیونیستی


تشدید تنش در جولان اشغالی به دنبال ازسرگیری پروژه توربین‌های بادی اسراییل