انفجارهای متعدد در بغداد 16 کشته و مجروح داشت

شنبه 4 ارديبهشت 1395
23:26
انفجارهای متعدد در بغداد 16 کشته و مجروح داشت العالم - منابع عراقی از وقوع سه انفجار در بغداد پایتخت این کشور خبردادند که 2 کشته و 14 مجروح به دنبال داشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سومرية نيوز یک عامل انتحاری خودروی بمب گذاری شده را در منطقه الحسینیه در شمال بغداد منفجر کرد که درآن یک نفر کشته و 9 نفر مجروح شدند. 

این گزارش حاکیست درانفجاردیگری که یک ستون نظامی را منطقه عرب جبور درجنوب بغداد هدف قرارداد، یک نظامی کشته ، سه نفر مجروح و خساراتی به خودرو نظامی وارد شد.

مقام های امنیتی و پلیس صبح امروز نیز از انفجار بمب در منطقه ای در جنوب عراق خبرداده بودند که منجر به زخمی شدن دونفر شد.

سومریه نیوز به نقل از یک منبع که خواست نامش فاش نشود از احتمال افزایش تلفات این انفجارها خبرداد.

براساس این گزارش امروز همچنین جسد سه ناشناس در منطقه ای صحرایی در منطقه جمیله اطراف بغداد پیدا شد که با شلیک گلوله به قتل رسیده اند.

صبح دیروز نیز گروه های تروریستی با حمله موشکی به مسجدی در منطقه المقدادیه در استان دیاله هفت نفر را کشته و 25 نفر دیگر را زخمی کردند.

انفجار صبح روز گذشته دو بمب کنار جاده‌ای در مسیر نمازگزاران عراقی پس از خروج آنها از مسجدی در جنوب بغداد نیز هفت کشته و 17 زخمی برجای گذاشته بود.

9

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

آبفای تهران: کیفیت آب در وضعیت مطلوب است


میادین گازی سرزمین های اشغالی تعطیل شدند


مقر ارتش آمریکا در اقلیم کردستان هدف قرار گرفت


عراقچی: مذاکره با آمریکا دیگر در دستور کار نیست


پیام تبریک رهبر انصارالله یمن بمناسبت انتخاب سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران دام ظله


ارتش صهیونیستی از ترس حملات ایران شهرک نشینان را سپر انسانی خود می کند


آمریکا از ترس حملات ایران؛ پایگاه‌های نظامی متحرک در عراق مستقر می‌کند


حزب‌الله لبنان رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


مکافات دروغ "اسموتریچ" در مورد حزب الله لبنان یقه ی پسرش را گرفت


ارتش گوش به فرمان رهبر و ذوالفقار ولایت در پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام اسلامی ایران است