مشاور رئیس جمهور سوریه:

حمایت ترکیه از تروریستها به خاطر یک توهم!

چهارشنبه 15 ارديبهشت 1395
10:41
حمایت ترکیه از تروریستها به خاطر یک توهم! مشاور سیاسی و اطلاع رسانی ریاست جمهوری سوریه به نقش قطر و ترکیه در حمایت مالی و تسلیحاتی از گروههای تروریستی در سوریه اشاره کرد و گفت: دولت ترکیه در توهم احیای شکوه امپراطوری عثمانی است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از خبرگزاری دولتی سوریه، بثینه شعبان در سخنان خود به نقش ترکیه و قطر در حمایت  مالی و تسلیحاتی از گروههای تروریستی و تروریست‌ها در خاک سوریه اشاره کرد.
وی همچنین از توهم رجب طیب اردوغان رئیس جمهور و داود اوغلو نخست وزیر ترکیه برای بازگرداندن شکوه امپراطوری عثمانی سخن به میان آورد.
بثینه شعبان همچنین از نقش رسانه‌های گروهی غرب در شدت بخشیدن به این فرایند با تکیه به اخبار شبکه های الجزیره قطر و العربیه عربستان به عنوان منبع اساسی دریافت خبر انتقاد کرد.
وی تصریح کرد: ما بین مسیحی و مسلمان تفاوت قائل نیستیم و همزیستی مشترک، بخشی از  فرهنگ صدها ساله تمام ملت سوریه است.
بثینه شعبان گفت: سخن از مذاهب با اشغالگری آمریکا در عراق شروع شد. آمریکا می خواهد عربها را به طوایف و مذاهب  و نژادهای مختلف برای خدمت به یهودیت رژیم صهیونیستی و رویای توسعه طلبانه‌اش در منطقه تبدیل کند.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد