لاوروف: بشاراسد هم پیمان مسکو نیست

چهارشنبه 15 ارديبهشت 1395
20:24
لاوروف: بشاراسد هم پیمان مسکو نیست العالم - وزیر امور خارجه روسیه با تاکید برادامه حمایت کشورش از بشار اسد خاطرنشان کرد که اسد به گونه ای که ترکیه متحد آمریکا است، متحد روسیه نمی باشد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرگئی لاوروف، امروز( چهارشنبه ) تاکید کرد: مسکو از بشار اسد رییس جمهوری سوریه در مقابله با تروریسم و حفظ وحدت و تمامیت ارضی این کشور حمایت می کند اما وی را "به گونه ای که ترکیه متحد آمریکا است، متحد خود نمی داند".

لاوروف درمصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک گفت: "گفتنی است بشار اسد متحد ما نیست. ما در واقع از وی در مقابله با تروریسم و همچنین در تلاش هایش برای حفظ وحدت و دولتمداری سوریه حمایت می کنیم اما وی گونه ای که ترکیه متحد آمریکا است، متحد ما نبوده و فعلا هم نمی باشد".

وی افزود :ایالات متحده به طورکامل قادر به عملی کردن مشارکت همه طرف ها در مذاکرات سوری – سوری در ژنو و جدا کردن تروریست ها از مخالفان میانه رو است.

وی گفت: من فکر می کنم که واشنگتن می تواند متحدان خود در ناتو را ناگزیر به اجرای تصمیم هایی کند که صراحتا بر مشارکت طیف کاملی از سوری ها در گفت و گوها تاکید می کند.

وزیرامور خارجه روسیه همچنین تاکید کرد که آمریکا می تواند به وعده های گذشته خود برای آنچه که دورکردن مخالفان معتدل از النصره و داعش نامیده شده ، عمل کند.

لاوروف با ابراز مخالفت روسیه برای حل بحران سوریه از طریق زور، تاکید کرد که "احتمالا حامیان النصره بر شکست آتش بس و انجام دادن هر آنچه که اوضاع را به سمت راه حل مبتنی بر زور بکشاند، تکیه می کنند؛ اما این مساله پذیرفتنی نیست".

وزیر خارجه روسیه خاطرنشان کرد که طرفهای بسیاری وجود دارد که می خواهند آتش بس ناکام بماند، پیشتر از بازی جبهه النصره و مشکل مرزهای ترکیه سخن گفتم که همچنان پر از راه های نفوذ برای انتقال سلاح، عناصر مسلح به سوریه،  قاچاق نفت و آثار باستانی سوریه به ترکیه است، برخلاف گذرگاهی که به روی کمک های انسانی بسته مانده است.

وی افزود: حملات نیروی هوائی روسیه و ائتلاف آمریکائی به قاچاقچیان نفت باعث کاهش حجم قاچاق نفت شده است ولی قاچاق نفت همچنان ادامه دارد و تروریست ها هم در قبال قاچاق نفت همچنان کمک های مالی و تسلیحاتی دریافت میکنند.

210-9

0% ...

آخرین اخبار

تجمع گسترده مردم الحدیده در محکومیت حمله عربستان+ فیلم


پیمان جبلی برای درگذشت اکبری عبدی پیام داد


اوضاع بر اثر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به چند روستا ناآرام است+ فیلم


گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه


از هرمز تا ریاض؛ وقتی جنگ‌ها به ابزاری برای بازطراحی خاورمیانه تبدیل می‌شوند


هشدار سخنگوی انصارالله یمن به عربستان سعودی


پایگاه هوایی خمیس مشیط عربستان هدف قرار گرفت


۱۲۷ هزار زائر اربعین از مرز مهران تردد کردند


واکنش بقائی به نگرانی‌های حقوق بشری اتحادیه اروپا


حملات هوایی سعودی به بندر الحدیده در غرب یمن