در زندان " الحوض الجاف " بحرین چه می گذرد؟!

يکشنبه 19 ارديبهشت 1395
15:08
در زندان پافشاري زندانيان بحرینی درزندان "الحوض الجاف" بر مطالبه خواسته ها و حقوق انساني مشروع خود، آن ها را در شرايط بدي قرار داده است.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، زندانيان بحريني كه به علت بيان نظرات و عقايد خود و مخالفت با استبداد مسئولان آل خليفه زنداني شده اند، گفته اند كه جانشان درخطر است و روزهاي سختي در انتظار آن ها است.

پايگاه " منامه پست " بحرين با انتشار بيانيه اي به نقل از زندانيان زندان " الحوض الجاف " نوشت كه آن ها با ارسال نامه هاي شخصي و گروهي براي مسئولان زندان و مقامات رسمي و حقوقي، شرايط بد خود را براي آن ها شرح داده و گفته اند كه ازحقوق اصلي خود از جمله ملاقات محروم شده اند،اما پاسخ مسئولان به آن ها اين بوده است كه زندانيان را تهديد كرده اند كه درصورت اعتراض، با محدوديت ها و تنگناهاي بيشتري مواجه خواهند شد.

به گفته زندانيان، رئيس زندان " الحوض الجاف" آن ها را تهديد كرده است كه درصورت اعتصاب غذا يا شكايت به مسئولان و نهادهاي حقوقي، زندانيان مسئول فعاليت حقوقي فعالان حقوق بشر و نهادهاي حقوقي خواهند بود.

زندانيان بحريني در زندان " الحوض الجاف " همچنين گفته اند كه مسئولان زندان خواسته هاي آن ها را ناديده گرفتند و گفته اند كه هر چقدر مي خواهند شكايت كنند زيرا راه به جايي نخواهند برد.

215

 

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر عرب: تهدید علیه عمان، سردرگمی و تنافض‌گویی رئیس جمهور آمریکا را برملا کرد/ تبدیل تنگه هرمز به ابزار راهبردی در دست ایران


تدابیر مکزیک برای تضمین امنیت یوزهای ایرانی در تیخوانا


ایلهان عمر از ناکامی کنگره آمریکا در مهار اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران انتقاد کرد


استاد دانشگاه بن گوریون : اسرائیل از مرحله نظام قوم سالار به نظام آپارتاید رسیده است


جایزه «قلم طلایی» به خبرنگاران فعال در غزه اهدا شد


حمله آمریکا در شرق اقیانوس آرام سه کشته بر جای گذاشت


رژیم صهیونیستی از شلیک ۸ موشک از جنوب لبنان خبرداد


ادعای تکراری هگست در مورد ایران و خط و نشان کشیدن برای کشورهای ثروتمند


حمله رژیم صهیونیستی به چاه های آب اردوگاه های فلسطینی و مقر پلیس غزه


تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه تروریسم