اسیر سعودی پرده از توطئه عربستان برداشت

يکشنبه 26 ارديبهشت 1395
20:17
اسیر سعودی پرده از توطئه عربستان برداشت العالم - یک اسیر سعودی هنگام بازپرسی در اداره امنیت کمیته های انقلابی یمن از توطئۀ کشورش برای ترور سیاستمداران و نظامیان یمنی در جنوب این کشور پرده برداشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "علی هاشم" مسؤول اداره امنیت کمیته های انقلابی یمن در گفت وگو با خبرگزاری فارس گفت: با توجه به اعتراف های تعدادی از عناصر مزدور سعودی، چند خانه پر از سلاح و مهمات که به منظور انجام ترور آماده شده بود، کشف شد.
وی با اشاره به این که عربستان خواستار گسترش تروریسم در یمن به عنوان سلاحی برای مقابله با خیزش مردم یمن است، به نقل از اسیر سعودی افزود: وزارت دفاع عربستان از گروههای تروریستی در یمن، پشتیبانی مالی و امنیتی می کند.
علی هاشم خاطرنشان کرد که تعداد فرماندهان ارتش عربستان که در زندان های یمن در اسارت به سر می برند به 230 نفر رسیده است.
وی فاش کرد که نیروهای امنیتی عربستان بیش از 25 شهروند یمنی را به دلیل فعالیت در پایگاههای اجتماعی و دفاع از کشور و انقلابشان در عربستان بازداشت کرده اند.

202-201-9

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند